Win de AutoWeek Classics Award!

En maak van je klassieker of youngtimer een nationale ster

Tijdens AutoWeek Live op 26, 27 en 28 juni kiest het publiek de mooiste klassiekers en youngtimers uit de aanwezige auto's. Het kan zomaar jouw auto zijn die in de prijzen valt en een beroemdheid wordt via de video's en pagina's van AutoWeek en AutoWeek Classics.

Je kunt je auto aanmelden in één van de volgende categorieën:
'snelle sporters', 'sjieke sleeën', 'kekke coupés', 'familiehelden', 'haren in de wind', 'klassiekers in bedrijf' en 'op de camping'.

De vakjury maakt eerst een voorselectie uit de aangemelde auto's. Op het evenement zelf kiest het AutoWeek Live-publiek per categorie een winnaar. Dat is nog niet alles, want er wordt bovendien een 'best car of show' aangewezen: de publieksfavoriet en overall winnaar!

Speciaal voor de winnaar...
Wat je kunt winnen is uiteraard allereerst alle eer en faam, daarnaast krijgt jouw juweeltje een reportage in blad, ontvang je de allereerste AutoWeek Classics Award en word je nog bedolven onder allerlei andere zaken die bij een prijsuitreiking horen.

Doe je mee?

Heb je een auto die je kunt inschrijven in een van de genoemde categorieën (bouwjaar 1990 of ouder)? Kun je van 25 t/m 28 juni aanwezig zijn op ons evenement in Lelystad? Je auto blijft dat weekend op het terrein! Schrijf je dan direct in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stuur minstens drie goede foto's van je auto mee (schuin linksvoor, schuin rechtsachter, interieur) vermeld het bouwjaar, het precieze type, de staat (concoursstaat / goed / gebruikt) en – heel belangrijk – waarom je juist deze auto bezit.

Let op: meer informatie en uitleg over de diverse categorieën op http://fehac.nl/win-de-autoweek-classic-award/

 

Copyright