30 jaar Y10

Uitnodiging voor een verjaardagsfeestje 16 MEI 2015
Een lid van de grote Lancia familie is jarig. Alweer 30 jaar geleden zag deze kleine telg, de Y10 het levenslicht. And still going strong. Dat willen we met de leden van deze groep gaan vieren
De hele familie Lancia mag komen met hun trotse bezitters. Van de allereerste Lancia Alpha tot de laatst geproduceerde Y en alles wat er tussen zit is van harte welkom. Zoals op elk verjaardagsfeestje ook nu hoe meer zielen hoe meer vreugd.

 

Actie

Is er ook nog wat te doen op de verjaardag?  Jazeker het wordt echt feest. En alle aanwezigen kunnen daarvan genieten.
M-Care Center de Feniks (gastheer) zal die dag als verjaardagscadeautje zoveel mogelijk storende krassen of andere lakbeschadigingen wegwerken op uw Lancia. Geheel kosteloos zoals dat op een verjaardag hoort!

Bekleding Totaal uit Ede zal aan de hand van zijn materiaal en ervaringen laten zien hoe u de bekleding, interieur en het cabriodak van uw trots in topstaat kunt krijgen of zelfs volgens de strengste normen kan laten restaureren. Puur ambachtelijk vakmanschap en passie wat deze man laat zien. Helemaal in de geest van Lancia.
Als klap op de vuurpijl krijgt de oudst aanwezige  Lancia Y van die dag gratis (ja echt) een heuse welness behandeling.*
Het hele exterieur krijgt een polijst en wax behandeling. (zeg maar een verjongingskuur voor de Y)
Dus kom met z`n alleen naar de verjaardag! Haal die Stratos van stal, glij met je Thesis richting Renswoude tussen 10.00 en 15.00 uur op 16 mei 2015.
Waar? Molenstraat 23 in Renswoude. Lekker centraal in het land.

*Uiteraard doen we deze behandeling niet op de dag zelf maar hiervoor trekken we een dagje op een later tijdstip uit in overleg met de eigenaar.

Voor de liefhebbers die aan deze meeting willen deelnemen, graag dit laten weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright