Leden login

Vraag en aanbod

Mooiste van het jaar

MooistevhJaarTijdens de Nieuwjaarsreceptie van 2015 stelde Martin Poort opnieuw een wisseltrofee ter beschikking aan de Club. Deze is voor de mooiste Lancia van het jaar.

 


In 2020 waren er bijna geen evenementen en dus zeer beperkt kans om de mooie Lancia's te showen. Uit de Lancia ‘garage projecten’ werd de Faminia convertible van Michael Bosman verkozen tot mooiste “to-be”.

 


In 2019 werd de Delta 1.6 HF Turbo uit 1992 van (eerste eigenaar) Robin Nieboer verkozen tot mooiste van het jaar. Een mooie Delta van het eerste model waarin we Robin gelukkig vaak zien op de evenementen, zeker als er op een circuit even lekker doorgereden kan worden!

2019 Delta Turbo Robin Nieboer

 


In 2018 was de prachtige Appia C83 Camioncino uit 1957 van Wim Oude Weernink gelukkig weer te zien bij de LCN evenementen, ondermeer bij de Cento Miglia d'Olanda. Reden genoeg dat de meeste stemmen dit jaar naar deze "mooiste" uitgingen.

1957 Appia C83 Camioncino WOW 


In 2017 viel de blauwe Flaminia Convertible bij vele evenementen op, waaraan Joop van Veldhuizen gedurende de afgelopen jaren vele uren besteed heeft. Met zijn restauratie-project heeft hij een prachtige maar vooral een beter-dan-nieuwe Lancia weten te maken. Vanwege de schaarste van de benodigde onderdelen heeft Joop inmiddels een compleet netwerk van toeleveranciers weten op te bouwen, waar menigeen van zal kunnen meeprofiteren. Die onderdelen zijn vanwege de nieuwe technische mogelijkheden meestal beter dan de originele uit de jaren '60! Een waar kunststuk!

Flaminia Convertible Joop en José


In 2016 was het de Ypsilon Zagato Sport replica, die Bert de Winter op basis van foto's uit 2005 wist te creëren, die het meeste complimenten uitlokte. Een terechte mooiste van het jaar!
MooisteVan2016


In 2015 viel de Beta Coupé van Eltjo Doddema tijdens de evenementen een paar keer op, een prima aanleiding om dit mooie exemplaar als auto van het jaar te vermelden! 

Eltjo Beta


Voor Martin was de mooiste van 2014 zonder meer de Fulvia Sport van Koos van der Linden.

Mooiste van2014

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle