Leden login

Vraag en aanbod

Afdrukken

Beschrijving

In januari 1998 hebben wij een Lancia Ypsilon gekocht als tweede auto, een auto voor mijn vrouw. Wij hebben de auto bij een garage gekocht. De auto was toen een jaar oud. Het eerste jaar is de auto bereden door autojournalist en voormalig voorzitter van de Lancia club Wim Oude Weernink. Van deze Ypsilon heeft Wim Oude Weernink een testrapport gemaakt Dit maakt deze Ypsilon denk ik een bijzondere auto.
Deze Ypsilon hebben wij nog steeds in ons bezit en hij wordt nog steeds als tweede auto gebruikt. Gezien onze leeftijd en activiteiten hebben wij geen behoefte meer aan een tweede auto, wij willen de Ypsilon verkopen. Zelf ben ik een klassieke auto enthousiast, ik heb al bijna 50 jaar een Triumph TR6 en ik ben voorzitter van de TR Club Holland. Er is mij daarom veel aan gelegen dat deze bijzondere Ypsilon in goede handen terecht komt.
De Ypsilon heeft ongeveer 185.000 km gereden. hij verkeert in bijzonder goede staat, hij heeft altijd in een verwarmde garage gestaan. Het is een Ypsilon de Luxe met een 1.4 motor. De binnenbekleding is alcantara. De auto is deels door mijzelf en deels door de garage onderhouden. Alle onderhoud documentatie, zoals bv rekeningen. is beschikbaar. Hij heeft een APK tot april 2023.
Zijn er binnen de Lancia club leden die belangstelling hebben voor deze bijzondere Youngtimer Ypsilon ?
Ophalen
Goed

Contact

Frank Schaap
0646424644
Bijzondere Lancia Ypsilon De Luxe van 1997Bijzondere Lancia Ypsilon De Luxe van 1997Bijzondere Lancia Ypsilon De Luxe van 1997Bijzondere Lancia Ypsilon De Luxe van 1997Bijzondere Lancia Ypsilon De Luxe van 1997

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle