Leden login

Vraag en aanbod

10 april | Viva Italia

VivaItalia

De 2023 editie Viva Italia wordt op maandag 10 april (Let op: 2e Paasdag) wederom georganiseerd op het Circuit Zandvoort.

Voor wie van Italiaanse auto’s houdt is dit het evenement bij uitstek! De showpaddock staat vol met clubstands is, er zijn vele activiteiten op het circuit, een massa Italiaanse supercars en voor de Integrale liefhebbers een extra tip... de Maturo Stradale zal die dag live te zien zijn!

Ook in ons jubileum jaar zal de Lancia Club Nederland weer met een mooie en herkenbare tent aanwezig zijn op de clubpaddock. Hier ontvangen wij mede-leden en geïnteresseerden met koffie, thee of een frisdrank. 

Uiteraard is er de mogelijkheid om door middel van paddock kaarten je Lancia nabij de clubstand te parkeren en deel te nemen aan het voor LCN ingeplande showblok op het circuit. In dit showblok heeft u de mogelijkheid om met uw auto de nodige rondjes op het circuit te rijden. Nadruk ligt op show en niet of speed! (vrijwaring verplicht, showblok is wellicht in combinatie met andere club en/of rijders).

Aanmelden

Aanmelden kan zoals gebruikelijk via het aanmeldformulier tot en met 5 april. Wij weten graag met hoeveel auto's we rekening moeten houden rondom onze tent.

Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met een kortingscode voor het bestellen van de toegangstickets bij Viva Italia en paddockparkeerkaart. Ons advies is wel om zo snel mogelijk de aanmelding bij LCN te verzorgen. Van de Viva Italia organisatie hebben wij vernomen dat de kaarten naarmate het evenement dichterbij komt duurder worden!

De toegangstickets zijn te bestellen via de site van Viva Italia met de kortingscode die u ná inschrijving bij de LCN ontvangt. Met de kortingscode ontvangt u ook een gratis paddock toegangskaart voor uw auto.

 

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle