Leden login

Vraag en aanbod

28 aug | FFF Dag in combinatie met Concours d' Élégance Soestdijk

FFFdag

Dit jaar weer een FFF dag, grotendeels in en rond de paleistuin van Soestdijk. Rond het paleis staan de fraaiste modellen van een veelheid aan merken opgesteld, waaronder "onze" deelnemende Flaminia's, glimmend gepoetst voor het concours. We verwachten enkele Flaminia Touring Convertibles, een Flaminia Coupé en de zeldzame Flaminia's Sport Zagato en Supersport Zagato!

Er is een sprintbaan voor vooroorlogse klassiekers, die laten zien hoe snel ze nog altijd zijn. Een prachtige gelegenheid om samen lekker rond te kijken en te genieten, en mooie foto’s te maken. Overal spelen gezellige orkestjes, zijn kunstenaars bezig en er zijn food courts en terrasjes. Voor elk wat wils!

Programma

  • 10:00 - 11:00 Ontvangst bij het vliegveld Hilversum, waar je, hopelijk op het terras, onder het genot van een kop koffie of thee met iets lekkers, kan bijpraten met mede LCN leden.
  • 11:00 wordt gestart voor een toerrit door 't Sticht en 't Gooi naar Soestdijk.
  • Rond 12:30 arriveren we bij paleis Soestdijk, waar op de Classic Parking een parkeerplaats voor alle FFF’s is gereserveerd.
  • Daarna volgt lunch en bezoek aan het Concours d ‘ Élégance op basis van "ieder voor zich" to 18:00
  • 15:00 - 16:00 Prijsuitreiking Concours d‘Élégance, we hopen dat een van de deelnemende Flaminia's de Best of Show wordt...

Ook andere Lancia modellen zijn welkom

Heb je geen FFF model, dan kan je je ook inschrijven. Voorwaarde voor de Classic Parking is wel dat je Lancia is gebouwd voor 1978. Dus blauwe kentekenplaten heeft ! 

Heb je een jongere Lancia, dan kan je je ook aanmelden en entreekaarten bestellen. Een parkeerkaart voor de algemene parking kan je bestellen via deze link: https://concourselegance.com/nl/tickets/ 

Kosten en aanmelding

  • Entreekaart voor het Concours d’ Élégance: € 22,50 (i.p.v. € 27,50 aan de kassa) per persoon.
  • Parkeerkaart voor de Classic Parking: € 10,- (i.p.v. € 12,50) per auto (bouwjaar voor 1/1/1978).

De LCN levert een bijdrage om deze FFF Registerdag mogelijk te maken. Om overige organisatiekosten voor deze dag te dekken, vragen we je een bijdrage van € 10,- per auto (o.a. drukwerk en rallybord). Die bijdrage kan je bij de start betalen.

Aanmelden en kaarten voor entree van het Concours en de Classic Parking bestellen kan tot uiterlijk 14 augustus a.s. of tot moment dat er 40 Lancia equipes zijn aangemeld. Vol=Vol !

Aanmelden kan je door het inschrijfformulier in te vullen en te verzenden.

We hopen je graag te zien op 28 augustus!

Met hartelijke Lancia groeten van het FFF Register team,

Marguerite Ruys, Joop van Veldhuizen, Hans Schoonbeek, Willem Posthumus Meyjes

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle