Leden login

Vraag en aanbod

11-17 juni | Buitenlandreis

buitenlandreisIn ons Jubileumjaar 2023 gaat de buitenlandreis natuurlijk naar Italië en wel naar Piëmont, de bakermat van Lancia en van de Slow Food beweging.
Er is plaats voor nog één équipe!

Programma op hoofdlijnen

We beginnen op zondag 11 juni in Pollenzo, vlak bij Bra. Dichter bij het hart van de Piëmontese gastronomie kan je niet komen. In 2004 is daar de Università di Scienze Gastronomiche di Pollenzo opgericht op initiatief van de Slow Food beweging in samenwerking met de regionale autoriteiten van Piëmont en Emilia-Romagna. In hetzelfde complex, een neogotisch gebouw gebouwd door en voor Koning Carlo Alberto van Savoye, is ook ons hotel, de Albergo dell'Agenzia. Eigen parkeerplaats, zwembad, wijnbibliotheek (je kan er tegen betaling ook vele wijnen proeven). We dineren drie avonden in het eigen restaurant.

Het is onze uitvalsbasis voor bezoeken aan stadjes als Cherasco (chocolade!), Alba (truffels!) en Barolo (wijn!) en van een spectaculaire passenrit over de Colle dell’Agnello (2744 meter) en voor de doorzetters daarna de Col d’Izoard (2361 meter).

Raduno Col

Op woensdag 14 juni rijden we naar Turijn.

Ons hotel daar is voor velen in de LCN een goede bekende: Best Western Hotel Crimea. Maar voordat we daar inchecken gaan we eerst langs de Heritage Hub.

Andere programma-onderdelen zijn een bezoek aan het nieuwe Lavazza museum en aan Lingotto.

Raduno Pisto500

De vroegere testbaan is nu Pista 500, onderdeel van de Pinacoteca Agnelli: een daktuin met kunstinstallaties. Nee, we kunnen er niet op rondrijden, maar een bezoek aan de kombaan blijft nog steeds zeer de moeite waard.

Verder is er voldoende tijd ingeruimd voor eigen activiteiten. Koffie drinken op het Piazza San Carlo blijft een genoegen. We besluiten de reis met een diner bij Al Gufo Bianco, dat is een mooie traditie.

Dit is het programma op hoofdlijnen zoals nu bekend. Meer details volgen later.

Kosten en inschrijving

De kosten van het arrangement bedragen € 1.033,00 per persoon op basis van verblijf met twee personen in een kamer en € 1.348,00 per persoon op basis van één persoon in een kamer.

Het arrangement omvat zes overnachtingen (inclusief ontbijt), een lunch en vijf diners (inclusief drank) en vervoer per bus naar/van restaurant Al Gufo Bianco. Toegang tot de Heritage Hub, Lavazza museum en Pista 500 zijn inbegrepen. Parkeerkosten in Turijn zijn niet inbegrepen.

Omdat de LCN tijdig reserveringen moet maken vragen wij u bij het aanmelden een voorschotbedrag van € 350,00 per persoon (of het totale bedrag) over te maken op rekeningnummer NL58 INGB 0000 0247 78 t.n.v. Lancia Club Nederland onder vermelding van “Raduno Italia” en uw lidnummer. Het totale bedrag voor deelname dient uiterlijk op 14 april 2023 voldaan te zijn.

Aanmelden kan door het aanmeldformulier in te vullen en te versturen.

Meld u zich snel aan om zeker te zijn van deelname. Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst van het aanmeldformulier; mocht het aantal aanmeldingen zo groot zijn dat onvoldoende capaciteit beschikbaar is dan zullen we een wachtlijst hanteren.

Mocht u uw deelname moeten annuleren dan kunt u zich door een ander lid laten vervangen. Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u opvragen wie er op de wachtlijst staat en diegene zelf benaderen.

Niet tijdige betaling kan tot uitsluiting leiden. Voorwaarden staan op het aanmeldformulier.

Raduno Colectl

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle