Buitendag 2002

Door de jaren heen is de buitendag in het mooie natuurgebied van Wassenaar een vast agendapunt van onze club geworden. Het organisatiecomité, bestaande uit Henk en Wil Renkema samen met Dik en Wil Beelen, hebben het voor elkaar gekregen dat "De Horsten" jaarlijks zeker door zo'n 30 tot 60 Lancisti wordt bezocht.

HBuitendag Horstenoewel vorig jaar de weergoden ons iets minder gunstig gezind waren was het nu echt heerlijk weer (23 graden), dus wat willen wij nog meer?

Bij aankomst meteen opgevangen door Henk Renkema. Henk roept: je kent de procedure hè? Of te wel bij het grasplaatsje Ingrid en de kinderen laten uitstappen en daarna de Delta elders onder de bomen parkeren.

Buitendag HorstenMooie Lancia's. Nou, die waren er zeker dit jaar. Hoewel ik meende dat er vorig jaar een grote opkomst aan Fulvia's was (nu zelfs 9x) bleken er nu ook vele Flavia's (11 x) hun weg naar de bossen te hebben gevonden. En typich is dat ik iedere keer weer nieuwe Lancia's (vorig jaar vooral de Fulvia's en nu dus ook Flavia's) tegenkom die ik nog niet eerder op de clubbijeenkomsten heb gezien. Wat zou het toch mooi zijn als wij al deze Lancia's eens bij een verjaardag bij elkaar zouden hebben. Dus leden, 30 jaar Lancia Club Nederland komt in zicht en volgend jaar reken ik zeker op jullie medewerking om onze bijeenkomsten te bezoeken.

Buitendag Horsten3Uiteraard waren er niet alleen Fulvia's en Flavia's. Flaminia's (2x) waren er ook en wat dacht u van ons clublid Bart Smith met zijn prachtig gerestaureerde witte Aurelia B50 Convertibile. Nee, er was voor een ieder die de moeite had genomen naar Wassenaar te komen weer voldoende te zien. Ook branchevreemde producten bleken aanwezig waaronder bijv. ons clublid nr. 911 met een voor-oorlogse uitvoering van de Rolls Royce type HP 20 , bouwjaar 1929.

Ons nieuwe bestuurslid Henk van Sijtveld had op een meer dan nette wijze al onze clubartikelen uitgestald en Emmy Janse verzorgde samen met onze nieuwe voorzitter Jan Huner de inwendige mens. Overigens bleek de cola en sinas op deze warme dag snel uitverkocht. Edwin Verzijde en Tamara Renkema bezochten daarom in de middag nog even de supermarkt om de limonadevoorraad weer aan te vullen.

Buitendag HorstenVerder werd later in de middag de bijeenkomst nog bezocht door 19 Gamma's, waaronder 16 Coupé's en 3 Berlina's. Deze Gamma's namen deel aan een internationaal (met o.a. deelnemers uit Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Engeland) Gamma weekend.

Buitendag HorstenHelaas werd kort na de komst van de Gamma's het einde van de middag afgewisseld met een tropische zomerregenbui, waardoor de nieuwe LCN-paraplu opeens een heel gewild artikel werd.

Al met al, opnieuw een geslaagde buitendag met dank aan een ieder die heeft bijgedragen voor het welslagen van deze bijeenkomst.

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle