2e FFF Dag | Concours d'Élégance op Loevenstein

De tweede FFF dag was een doorslaand succes! Ondanks het wat mindere weer verschenen 93 van de 100 ingeschreven auto's aan de start.

FFF dag

FFF dagNaast de ingeschreven auto's was er nog een behoorlijk aantal belangstellenden die met hun Fulvia, Flavia of Flaminia als toeschouwer rechtstreeks naar Loevestein waren gekomen.

We hebben geen tijd gehad om ze allemaal te tellen, maar er moeten ruim over de 100 FFF's in en voor de vesting hebben gestaan.

FFF dagDe ingeschreven deelnemers vertrokken vanaf motel Maarsbergen via een 77 km lange toerrit naar Loevestein, afgezien van wat wachttijd bij de veerpont over de Waal een fraaie tocht.

Bij het slot ging elke deelnemer op de foto. Een groot deel van die foto's zijn 's middags bij vertrek, keurig ingeplakt, aan de deelnemers uitgereikt. De overige deelnemers kregen hem thuis gestuurd.

FFF dagToen iedereen binnen was kon de jury aan het werk om de auto's te beoordelen.Daar hadden ze het behoorlijk druk mee, maar tegen kwart over vier waren ze er uit en kon juryvoorzitter Wim Oude Weernink de uitslag bekend maken.

Ondertussen hadden ca 80 deelnemers gebruik gemaakt van de mogelijkheid om het slot te bekijken onder leiding van een gids.Na de prijsuitreiking togen de meeste deelnemers tevreden huiswaarts, maar een dikke 30 FFF's zetten koers naar restaurant de Heeren van Zuylichem, waar we met meer dan 60 mensen een geslaagd afsluitend diner hadden.

FFF dag

 

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle