Nieuwjaarsreceptie 2010

Tekst en foto's Hans Schoonbeek

De Nieuwjaarsreceptie 2010 vond plaats op zaterdag 9 januari in het fraaie “Boshotel” in de natuur bij Overberg.

Nieuwjaarsreceptie

Voorspellingen van het KNMI over sneeuwjacht en afkoelfactoren deden iedereen nog eens nadenken of de reis naar Overberg wel verstandig was en welke Lancia er het meest geschikt voor zou zijn. Maar uiteindelijk viel het mee met de sneeuw en was het weer gezellig als ieder jaar.

Johan hield de traditionele Nieuwjaarstoespraak en memoreerde de mooie en vele evenementen van het afgelopen jaar. Met alle complimenten voor iedereen die had meegeholpen om die mooie momenten te organiseren.

Wim gaf een terugblik op de ontwikkelingen van Lancia in 2009 en een schets van wat ons mogelijk te wachten staat in 2010. Een Delta met Chrysler-neus voor de USA en een Chrysler met Lancia-neus als Thesis-opvolger voor Europa. Hopelijk blijven ze Nederland als Lancia-land zien en niet als Chrysler-land...

Martin Poort reikte de Jaarbeker uit. Dit jaar was het bestuur van mening dat de eer naar uw webmaster mocht gaan voor alle werkzaamheden rond vormgeving, beelden, video's en actualiteit. [Ik ben zeer vereerd in de lange rij van bijzondere medeleden opgenomen te zijn! HS]

Er was weer een verloting van clubartikelen en presentjes van FIAT Auto Nederland, met de nodige bijzondere zaken, waarmee een aantal leden content mee naar huis ging.

Tenslotte was er na de receptie voor degenen die daar prijs op stelden een uitgebreid 4 gangen diner met amuses vooraf en een kostelijk wijn arrangement. Voor degenen die de huisreis nog wilden uitstellen vanwege sneeuw of gezelligheid was de overnachting in en gebruik van het wellness centre van het Boshotel een mooie afronding.

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle