Delta-Beta "Meet en Greet"

Tekst en foto's: Arian van Beusekom

Door het wegvallen van Viva Italia Assen werd op 24 mei 2e Pinksterdag voor het eerst een Delta - Beta "Meet en Greet" georganiseerd. Dit was een bijeenkomst tussen het Deltaregister en Betaregister bekend binnen de LCN. Ook een aantal Ypsilonliefhebbers gaven gehoor om naar deze dag te komen hetgeen resulteerde in overzicht van Y10 tot aan de huidige generatie Ypsilon.

Uiteindelijk kwamen er 49 Lancia's op het gras van De Stapelbakker te staan.  Er was zelfs een Lancialid die nam met dit fraaie weer maar meteen 3 Lancia's mee. Bedankt Koos !

De Stapelbakker op het fraaie Landgoed Mariënwaerdt te Beesd was dus al bekend van de voorgaande 2 Traditionele Delta Pannenkoekmeetings. De serre en grasvelden stonden geheel tot onze beschikking. Echter met dit zeer fraaie "zomerweer" werd er gretig gebruikt gemaakt van het zij-buitenterras waarbij zicht was op een aantal fraaie Lancia in het gras. En oh, wat is het dan gezellig kletsen en ontspannen pannenkoeken eten. Iedereen had er duidelijk schik in elkaar weer even te kunnen spreken en elkaars autobieltjes te bewonderen. Want daar was vandaag dus volop tijd voor gereserveerd onder de noemer van " Meet en Greet ".

Rond 11.00 uur druppelden de eerste deelnemers binnen. Rond 15.00 uur gingen de laatsten weer lekker huiswaards om de Lancia  weer "ontstoft" en gepoetst in de garage te zetten.

Meer foto's en films

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle