Algemene Ledenvergadering 2011

Tekst en foto's: Hans Schoonbeek

De Algemene Leden Vergadering werd dit jaar worden gehouden op een unieke locatie: het Louwman Museum te Den Haag. Het museum is nog niet zo lang open en het was voor velen een mooie kans om kosteloos een eerste blik op de collectie en het bijzondere gebouw te werpen.

Na inschrijving voor ALV werden we in “The Great Hall” ontvangen met koffie en een smakelijk stukje gebak. Hier waren al de eerste bijzonder objecten te zien. De Algemene Ledenvergadering zelf vond plaats in de ruimbemeten “Toyoda” zaal, echte een ideale plek voor dergelijke bijeenkomsten.

Dit jaar waren er enkele bestuurswisselingen. Henk van Sijtveld trad statutair af na een indrukwekkende 3 maal 3 jaar bestuurswerk. Radboud Lubbers trad toe als bestuurslid, hij neemt de taken van Glenn Olenroot rondom circuitevenementen nu definitief over. En tenslotte gaat het voorzitterschap over van Johan van Maaren, die bijzonder veel waardering krijgt voor zijn bestuursperiode, naar Frans van Hofwegen.

Na afsluiten van de vergadering kon een bezoek aan de collectie gebracht worden. Misschien dat het van buiten niet zo opvalt, maar het is ècht een groot museum. Een bezoek van twee uur geeft de kans om de hoogtepunten te bekijken. De Lancia D23 (1953) en LC1 (1982) racewagens zijn daarbij natuurlijk favoriet. Vele leden zullen nog wel een keer terugkomen om alles nogmaals rustig te aanschouwen.

Aan het einde vinden we elkaar weer terug voor een borrel op het inpandige Museumplein. Een mooie afsluiting van deze geslaagde dag!

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle