LCN Registerdag 2011

Foto's: Mat Leers, Arian van Beusekom, Frans van Hofwegen, Maarten-Jan Evers, Hans Schoonbeek, Robert  Saalmink en Dhr. Mies  van "Content Autogroep Lancia, Chrysler, Jeep & Dodge" te Eindhoven (met dank)

De sterrit en bijeenkomst op zondag 22 mei stond geheel in het teken van alle Registers binnen de LCN. Het FFF-Register, het Beta Register, het Thema Register, het Delta Register en het in grote getale aanwezige Kappa Register waren deze dag de smaakmakers. 

Vanuit verschillende locaties werd gestart, in Den Haag bij Automobielbedrijf Franke, in Deventer bij Bella Macchina en in Eindhoven bij Lancia dealer Content om via een rit door de Hollandse landschappen te finishen in de oude Vesting van Naarden. Daar was ruimte gereserveerd voor alle mooie Lancia’s die van deze gelegenheid gebruik wilden maken.

Tussen 13.00 en 14.00 uur stond er een uitgebreide broodjeslunch uitgestald voor ons in restaurant “La Caserne Blanche”, waaraan we ons tegoed konden doen. Met de Lancia zo dicht mogelijk in de buurt konden we na de lunch rondkijken in de Vesting. Velen namen een kijkje bij “Le Petit Salon de l’Auto”, een winkel vol autodocumentatie en – miniaturen.

 

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle