Nieuwjaarsreceptie 2012

Tekst en foto's Hans Schoonbeek

Zaterdagmiddag 14 januari vond de traditionle Nieuwjaarsreceptie plaats in Hotel De Bilderberg te Oosterbeek. Onder genot van een drankje en een hapje konden we elkaar het beste wensen voor het nieuwe jaar en gezellig bijpraten.

Voorzitter Frans van Hofwegen deed de nieuwjaarstoespraak waarin hij de hoogtepunten van het oude jaar nog een liet passeren. Maar ook het nieuwe jaar krijgt een volle agenda met voor iedere belangstelling voldoende leuke evenementen.

De Martin Poort trofee ging dit keer naar Arian van Beusekom voor al zijn inzet voor de club, met name de Squadra Chivasso activiteiten. Martin zelf was er weer bij om de Jaarbeker uit te reiken. Hij had de beker zelfs uitgebreid gereviseerd, ruimte gemaakt voor de nieuwe namen en van een nieuwe chroomlaag voorzien!

Traditiegetrouw gaf Wim Oude Weerning zijn kijkje in de Lancia-keuken. Al met al goed nieuws, Lancia weet te overleven in de huidige moeilijke markt met een breed modellenscala. De samenwerking met Chrysler biedt veel technische mogelijkheden en er is een duidelijke wil bij Lancia om de komende nieuwe modellen een echte Lancia uitstraling te geven.

Voor de liefhebbers was er een uitgebreid diner in Artusi, de trattoria van het hotel.

 

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle