17 november | 2e LCN Ruilbeurs

Foto's: Marguerite Ruys & Hans Schoonbeek | Tekst: Hans Schoonbeek

RuilbeursDe Lancia Club Nederland organiseerde op zaterdag 17 november alweer de 2e onderdelen- en auto verkoopbeurs.  Autobedrijf Faber stelde hiervoor weer de ruime hal in Biddinghuizen beschikbaar.

RuilbeursVoor het tweede jaar konden zowel LCN leden als in Lancia gespecialiseerde bedrijven gebruikte of nieuwe Lancia onderdelen, accessoires, documentatie en miniaturen rechtstreeks aan liefhebbers te verkopen. Alle beschikbare tafels waren vol omdat er ruim voldoende aanbieders waren. Er waren zelfs een aantal interessante gebruikte Lancia's te koop.

Ondanks de koude dag, ook binnen voelbaar, kwam er toch een aanzienlijk aantal bezoekers een slag slaan in het ruime aanbod. Er was een variatie aan onderdelen voor de echte klassieke Lancia. Maar ook de voor de moderne klassieker was er vanalles te halen.

Presentatie LCN websiteIn het begin van de middag werd bovendien de nieuwe website van de Lancia Club gepresenteerd. Hieraan is in 2012 hard gewerkt. Robert Saalmink deed een voorstel voor de vormgeving aan het bestuur, Marguerite Ruys gaf richting aan een duidelijker communicatie en de vele pagina's LCN historie werden omgezet in het nieuwe uiterlijk.

Ruilbeurs3We mogen weer terugkijken op een geslaagde ruilbeurs.

 

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle