Nieuwjaarsreceptie 2013

NwJaarR 1Op 12 januari vond de Nieuwjaarsreceptie plaats in de Cantharel in Apeldoorn. Een moment om gezellig elkaar het beste te wensen voor het nieuwe jaar en bij te praten na een eindejaarsperiode zonder LCN evenementen.

NwJaarR 2Voorzitter Frans Hofwegen gaf in zijn nieuwjaarstoespraak de aftrap voor LCN lustrumjaar. Veertig jaar boeiend en actief clubleven, de oprichters zijn er nog altijd dicht bij betrokken en zelfs deze dag erbij. Voor het komende jaar staan tal van evenementen op de agenda om dit ook te vieren. In april zal de Cento Miglia zijn en in september een speciale reis naar Italië.

NwJaarR 3Volgens goede traditie reikte Martin Poort de Jaarbeker uit. Het was Eelke Veenstra die de beker in ontvangst mocht nemen. Eelke heeft zich in korte tijd de redactie en uitgave van de Elefantino eigengemaakt, en het lustrumlogo 2013 ontworpen.

NwJaarR 4Als afsluiting van het formele deel van de dag, gaf Wim Oude Weernink een terugblik op het afgelopen en een doorkijkje op het komende Lancia jaar. In een tijd waarin autofabriekanten in Nederland een aanzienlijke terugval in verkopen zien, is het juist Lancia die een groei weet te realiseren. Dit komt nog steeds vooral door de Ypsilon. Het doel om veel van de nieuwe Thema te verkopen blijft ver achter. De toekomstblik is geen eenvoudige opgave met de tegenstrijdige berichten uit Turijn... Grote introducties zijn dit jaar niet verwachten. Reden temeer, benadrukt Wim, om je bestaande Lancia collectie te koesteren.

Na de receptie was er een uitgebreid buffetdiner waarbij we lekker lang de tijd hadden om over de Lancia wereld te bomen, herrineringen aan evenementen op te halen en plannen te smeden voor de komende evenementen.

Een geslaagde dag weer, gelukkig niet geplaagd door de nu toch invallende winter.

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle