Praatavond 2013

Tekst en foto's: Willem Posthumus Meyjes

Praatavond

De eerste LCN Praatavond was heel gezellig!
Met 13 heren en 3 dames (zaten aan de bar met paarse verlichting ) kunnen we zeggen dat het op donderdagavond 21 november een goed gevulde stamtafel in Eetcafé "de Kooi" is geworden. Onderwerpen deze avond liepen uiteen van ervaringen met bedrijven tot technische oplossingen voor typische Lancia problemen, via de beurs van Padua.

In het verleden werden er in Hilversum regelmatig dergelijke Lancia praatavonden georganiseerd. Henk van Sijtveld en Willem Posthumus Meyjes hebben deze Lancia praatavonden nu weer nieuw leven ingeblazen. Iedereen heeft wel iets bijzonders te vertellen. Kortom, gezelligheid en Lancia zijn de  ingrediënten voor deze Lancia praatavonden.

Het plan is om eens per twee maanden een dergelijke praatavond te organiseren. Suggesties zijn welkom bij Willem en Henk!

De locatie kan verschillend zijn. Behalve bij een horeca gelegenheid bijvoorbeeld ook bij een Lancia specialist. Zo heeft Ted Compas aangeboden volgende keer gastheer te zijn en dan van een hefbrug de ideale LCN stamtafel te maken.

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle