Nieuwjaarsreceptie 2014

Tekst en foto's: Hans Schoonbeek

Nieuwjaarsreceptie

De Nieuwjaarsreceptie was dit jaar weer het traditionele gezellige moment om de winter te onderbreken en het nieuwe clubjaar te markeren. Het pas heropende hotel de Wageningse Berg was dit keer uitgezocht om als ontmoetingsplek te fungeren. Er was uitgebreid tijd tijdens de receptie om bij te praten over alle herrineringen aan het jaar van het 40-jarige jubileum en de pelgrimage naar Vincenzo Lancia's geboorteplek Fobello.

Dank voor al het werk van José!In zijn nieuwjaarstoespraak menoreerde voorzitter Frans van Hofwegen de mooie momenten van het afgelopen jaar. Verder stond hij uitgebreid stil bij de jarenlange onvermoeibare taak van José van Veldhuizen rond de registratie en verwerking van aanmeldingen van evenementen. Wie heeft niet haar bevestingsmail gehad? Wie is niet tijdens evenementen door haar ontvangen? De club is haar veel dank verschuldigd.
Christa Jurkiewicz-Blok neemt deze taak nu over en zij presenteerde zich voor de aanwezige leden.

NwJ20143Martin Poort presenteerde op zijn bekende humoristische wijze de Jaarbeker aan Victor en Jannie Martina en memoreerde hun bijdragen voor de club en trouwe aanwezigheid bij de evenementen. Dat zijn een hoop bekers na ook op Auto-Moto-Italia afgelopen herfst met een trofee voor hun mooie Fulvia te zijn vertrokken.

 

NwJ20144Natuurlijk was er ook een droevige noot naar aanleiding van de recente verontrustende berichten over Lancia. Wim Oude Weernink gaf zijn jaarlijkse vooruitblik op het Lancia-jaar in de schaduw van het nieuws rond de beëindiging van Lancia door CEO Marchionne. Hij benadrukte dat dit bericht absoluut nog niet bevestigd is, maar dat er zeker wel tekenen zijn -voor alle Turijnse merken trouwens- dat er grotere veranderingen te verwachten zijn. Geen tekenen van nieuwe modellen in ieder geval... Wel reden om onze huidige Lancias te koesteren! En wellicht zal de Lancia Club Nederland het merk Lancia overleven. Maar dat zal de toekomst uitwijzen.

NwJ20145De bijeenkomst kon afgerond worden met een Nieuwjaarsdiner en vele leden maakten hiervan gebruik. Het gaf tijd om na te praten over de ontwikkelingen van het merk en de toekomstige evenementen van de club. 

 

 

 

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle