4e LCN Onderdelendag

Tekst & foto's: Willem Posthumus Meyjes

Dit jaar werd al weer voor de 4e keer de LCN Onderdelendag georganiseerd, evenals de voorgaande keren in de ruime garage van Autobedrijf Faber In Biddinghuizen.

Ruilbeurs20141

Ruilbeurs20142Ook dit jaar was het aanbod aan onderdelen, documentatie en Lancia miniaturen zeer divers. Iedere Lancia liefhebber kon wel iets van zijn gading vinden. Was het niet een van de LCN clubartikelen, een miniatuurmodel, dan was het zeker wel een stukje documentatie in de vorm van folders, werkplaatshandboeken of tijdschriften. Lancia posters en prenten waren ook in de aanbieding.

Zolder opruimingen leveren op dat gebied leuke Lancia items op. Onderdelen waren er ook van diverse modellen te vinden. Of het nu om Delta Integrale Groep A onderdelen ging, Thema interieur panelen, om een complete Aurelia versnellingsbak, om Aprilia onderdelen of Flaminia carrosserie-delen ging, er was keus te over.

Gezelligheid is en blijft ook een belangrijk onderdeel van deze beurs. Dankzij Peter Kleinveld en Marcel Thelousen werd er goed voor de interne mens gezorgd. De koffie en de erwtensoep vielen goed in de smaak.

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle