8e Traditionele Delta Pannenkoekmeeting

8e Traditionele Delta PannekoekMeeting

kijken en beoordelenZondag 13 september vond de alweer 8e Traditionele Delta Pannekoekmeeting plaats. Arian had weer exclusief beslag weten te leggen op de "Beesdse Green" in het uitzicht van het terras van de Stapelbakker op Landgoed Heerlijkheid de Mariënwaerdt om de Delta's in het gelid te zetten. Dit jaar geen koeien om het gazon mee te delen en er was nog recent een grasmaaier overheen gehaald voor een nette uitstraling. Bovendien had hij de zonnigste en droogste dag van de hele week voor ons geregeld!

Vanaf een uur of 10 konden we gezellig aan komen rijden, een beetje bijpraten bij een kop koffie en elkaars Delta's bekijken of beoordelen. Toen de meeste deelnemers binnen waren stond Arian met ons allen stil bij het overlijden van medeclublid Meta, die samen met haar Laddy op menig Delta evenement erbij was. Als Lancia Club leden van het eerste uur, is hun inzet van de gehele Lancia Club altijd groot geweest, zoals we in het In Memoriam door Wim Oude Weernink kunnen lezen.

8ePannekoekMeet welkom

In de middag konden we een ritje rijden in Arian's bekende haasje-over stijl door de Culemborgerwaarden. Een mooi stukje Nederland, zeker als we alle deelnemers een paar keer voorbij kunnen zien rijden en wat actie foto's kunnen schieten. 

Traditionele afsluiter is natuurlijk het gezamenlijk pannekoek eten, waarbij Arian zijn ludieke prijsuitreiking voor de mooiste Delta's van de dag presenteerde. Hij had hiervoor weer gezonde prijzen in de vorm van een kistje echte Beusichemse appels en een fles appelsap. Bovendien zat er ook nog een Delta miniatuur bij als herinnering aan de dag voor als het lekkers opgegeten is.

 

1eDelta1Delta Serie 1

1. Diederik de Groot 173 punten

2. Wouter Abbestee 137 punten

 

 

 

 

1eHF IntegraleHF Integrale 8V/16V 

1. Bart van Beeck 137 punten

2. Stephan Anthonissen 135 punten

 

 

 

 

1eEVOEVO

1. Fred Beentjes 176 punten

2. Ronald Zomer 160 punten

 

 

 

 

 

1eDelta2Nuova Delta
1. Nick Plomp 131 punten

2. Arian van Beusekom 115 punten

 

 

 

 

 

 

1eDelta3Delta 3

1. Christiaan Spaan 84 punten

2. Bart Smith 74 punten

 

 

 

 

 

 

De mooiste Delta van de Dag was aanvankelijk een ex-aequo van de rode Serie 1 Delta van Diederik de Groot en de EVO Blu Lord van Fred Beentjes (na voorgaande evenement de "eeuwige 2e"). Maar het late keuringsformulier van een belgische deelnemer was opeens doorslaggevend voor de Delta van de Dag. Met iets meer punten naar de EVO van Fred betekende dat eindelijk de eer van de eerste plaats èn de waardebon voor een gratis taxatierapport, aangeboden door Rietveld Klassieker Taxaties.

Hoewel deze dag geheel in teken van de Delta's staat, waren er ook weer een hoop leden Lancia Club langsgekomen -sommigen hadden er vele 100en kilometers voor over- om te genieten van de gezelligheid die dit evenement nu al 8 maal heeft gebracht. Dank dus weer aan Arian voor het goede originele idee en de 8e keer dat hij het voor ons organiseerde! Wij verheugen ons alweer op een volgende keer. En Arian vertrouwde me toe dat hij zich veheugd om de blije Delta liefhebbers terug te zien in 2016. 

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle