TechnoDag 2015 | Auto Totaal

2015-05TechnoDag5Op zaterdag 18 april was er weer een LCN Techno-dag, dit keer georganiseerd bij Auto Totaal in Houten. Naast een universele garage heeft Auto Totaal zich de laatste jaren gespecialiseerd in inderhoud en reparaties van klassieke Lancia's tot bouwjaar 1975. Zo heeft Auto Totaal de laatste tijd ondermeer de transaxle van de Flaminia van Marguerite prachtig trillingsvrij gebalanceerd en voor Joop diverse onderdelen die niet meer verkrijgbaar zijn opnieuw gecreëerd.

Bijzondere dingen te zien, dus.

2015-05TechnoDag1

2015-05TechnoDag2Voor LCN leden was er gedurende de TechnoDag de mogelijkheid om hun Lancia te laten controleren op punten als de remkracht en remkracht-verschillen tussen de wielen. Verder kon de conditie van de remvloeistof, remleidingen, remslangen, remtrommels, remschijven en remblokken visueel gecontroleerd laten worden. Altijd een leuke opsteker.

Iedereen kreeg een uitgebreid rapport mee met eventuele notities op welke onderdelen actie benodigd was. Verlichting bleek vaak niet in orde of b.v. de rubbers van stabilisatorstang waren verouderd.

Een stalende- en leerzame dag, met veel dank aan Jan en Marlies Doornenbal van AutoTotaal.

2015-05TechnoDag6

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle