Auto-Moto d'Italia 2015

Dit jaar was de jaarlijkse Auto-Moto d'Italia weer in Rosmalen. En wij stonden er weer op onze stand met een selectie uit de Lancia modellen historie. Dit jaar een klassiek en chique thema met een prachtige Flaminia Berlina, waar de Italiaanse President zo in had kunnen voor rijden, en Thema SW.

A-MdI1

A-MdI2Het Bestuur had al met enige voorzichtigheid uitgekeken naar dit evenement en het bleek dit jaar inderdaad een matig bezocht en matig gevuld evenement. Zelfs de bekende Lancia gezichten die er jaar in jaar uit een stand hadden, besloten er dit jaar niet aan deel te nemen. Ook de anders met veel Italiaans schoons gevulde paddock zag er ongebruikelijk leeg en saai uit.

Maar er was zeker wel wat moois te zien. De perfect gerestaureerde Lancia Lambda van Theo Maassen was er uitgebreid te bewonderen en dankzij de rustige dagen, kon hij ook uitgebreid erover vertellen aan de fijnproevers. 

A-MdI3En tegenover onze stand was een prachtige Lancia Aurelia met Langenthal cabriolet carrosserie opgesteld die ook de nodige liefhebbers mocht trekken. 

Helaas was de hal erg donker -Marcel noemde 'm zelfs deprimerend- wat de gezelligheid niet echt ten goede kwam. Ook onze altijd gezellige clubtafel zat dit keer niet vol met Lancia praters. 

Ook in onze hal -die daarmee toch wel het hoogtepunt was- was de publiekstrekker dit jaar: de viering van 25 jaar Lamborghini Diablo, die inderdaad goed uitgepakt had met een ruime reeks Diablo's en andere modellen.

Meer foto's in het album van Mat Leers.

A-MdI4

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle