Italia à Zandvoort 2016

IaZ1

IaZ2De zomer is niet compleet zonder de LCN op het evenement Italia à Zandvoort. Ook dit jaar op 7 juli was er op de club paddock een mooie variatie aan modellen present om het publiek een indruk te geven van de historie van het merk Lancia. En dat alles onder een zomerzonnetje zoals we het de laatste weken niet veel hadden gezien! Zoals altijd was onze pagodetent een punt van gezelligheid waar we even konden bijpraten over al het moois dat op deze dag te zien was op en rond het circuit van Zandvoort.

IaZ3En ook dit jaar was er weer de gelegenheid om op het circuit te rijden. Diverse equipes maakten hier dankbaar gebruik van om deze unieke ervaring op te doen.

Bij het inrijden van Zandvoort werd de Lancia liefhebber al ruimschoots blij gemaakt: op de vele posters langs de route stond de Lancia Rally 037 van Arnoud en Anuschka! De organisatie van het evenement had daarna ook bijzonder z'n best gedaan om het rally kanon in de paddock en op het circuit te krijgen deze dag. Het was dan ook een groot plezier dat we werden getracteerd op de 037 live! Voor degenen die het gemist hebben daarom een video impressie:

Een prachtige dag weer, hier op Zandvoort en alle bezoekers hebben een mooie dag om op terug te kijken.

Meer foto's op:

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle