Onderdelenbeurs 2017

Onderdelendag2

Onderdelendag1Inmiddels voor de zevende keer, vond de LCN Onderdelendag plaats op 11 november. Het partycentrum Schimmel in Woudenberg was voor de derde keer onze locatie. Centraler in het land is nauwelijks denkbaar. Vanwege de succesvolle aanvraag naar tafelruimten had de organisatie tijdig besloten om een grotere zaal te regelen. Dit was een juiste beslissing gezien de grote toeloop die wij op de elfde van de elfde hebben ervaren.

Onderdelendag3Ons “Carnavalsfeest” bestond vooral uit een keur van onderdelen, miniaturen, boeken, folders/brochures, en kleding. Zo’n 25 standhouders hadden op die herfstige zaterdag nog maar nauwelijks hun waren uitgestald of de eerste bezoekers kwamen al binnen. De prettige ambiance van de zaal, warme aankleding en met een buffet in de zaal maakt het zelfs voor alle LCN’ers tot een aangenaam genoegen. Met zo’n 150 tot 200 bezoekers was het de hele middag van 13.00 uur tot 16.00 uur gezellig druk.

Onderdelendag5

Onderdelendag4Wij geloven niet dat er veel mensen met lege handen naar huis zijn gegaan. Tot zelfs na vijven ’s middags zijn leden gebleven om elkaar bij te praten. De onderdelendag op deze toplocatie is onmiskenbaar een onderdeel van de LCN kalender geworden. Wij mogen dankbaar zijn dat de organisatie van dit jaar, bestaande uit Henk van Sijtveld en Jan Bruikman, er een geweldig succes van heeft gemaakt. De afspraak voor volgend jaar is reeds vastgelegd.

 

 

 

Onderdelendag6

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle