Circuitdag 2017

Circuitdag1

Circuitdag4Ook in 2017 organiseerden Christa en Sebas weer een circuitdag voor ons op het Tedinga Test Track in Emmer Compascuum. Een dag met als doel om je Lancia beter te leren kennen... maar zoals Sebas ons meegaf: geniet vooral van de dag! (en wees voorzichtig met elkaar).

We hadden het circuit voor onszelf en bovendien een leuke mix van Fulvia's, Ypsylons, Beta's en Delta's. Dus er was genoeg te kijken als je niet wilde of kon rijden vandaag! Met name de snelle Fulvia's en de supersnelle Integrale die de organisatie had weten te lokken, leverden spectaculaire beelden op.

Circuitdag10De pret die je met een Ypsilon kan hebben op een circuit is iedere keer weer een belevenis! En... wees verrast: een standaard Beta met een Volumex compressor geeft nog flink partij! De getunede Integrale wist 'm ronde na ronde niet af te schudden! En dat mag je trouwens ook zeggen van de Delta HPE 1,6 16V, die de Delta HF 4WD best kon bijhouden.

Diverse deelnemers stelden de toekijkers in staat eens te ervaren hoe sportief het eraan toe kan gaan. Een paar rondjes meerijden in een getunede Fulvia Sport was ook voor een Integrale rijder een spannende ervaring!

Circuitdag3

Circuitdag6Aan het einde van de dag organiseerden de aanwezige dames nog een speciale dames-ronde en het moet gezegd worden: na een paar opwarmrondjes reed ook de dame die nog niet gereden had, steeds sneller! Heren opgepast, want de dames gaan niet langer aan de kant rijden voor iedereen.

Bovendien is de circuitdag hiermee dus niet langer een heren-aangelegenheid! 

 

 Circuitdag5

 

 

 

 

 

 

Circuitdag7

Circuitdag2Foto's

 

 

 

 

 

 

 

Circuitdag8

Circuitdag9Natuurlijk was de dag hiermee nog niet helemaal voorbij. Als je in Emmer Compascuum bent, is de kans groot dat de gastvrijheid van Martin Willems je nog een barbecue-plek in Lancia-sferen oplevert!

Een groot deel van de deelnemers was er dan ook bij om de warme dag af te sluiten met een stuk gegrild vlees en een drankje.

We zijn de organisatie weer dankbaar voor een dag vol pret en gezelligheid!

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle