Praatavond 2017 bij Ben en Yvonne de Paauw

Praatav1 1

Praatav1 2Op woensdagavond op 17 mei hadden rond de 15 LCN leden de uitnodiging van Ben en Yvonne de Paauw opgepakt en de reis naar Schoonhoven ondernomen. Ben en Yvonne, -al jaren lid van de Lancia Club Nederland- hebben een grote voorliefde voor de Lancia Fulvia. Deze avond presenteerden zij hun prachtige bedrijf. Begonnen als toeleverancier voor de kartsport, zijn zij later uit liefde ook de rally auto’s gaan doen. Je kan er nu dus terecht voor onderhoud, restauratie of preparatie van je (klassieke) race-, rally- of normale Lancia!

Momenteel prepareert Ben een tweetal Lancia Fulvia’s voor rallywerk en doet er een hoop ervaring mee op. 

Gezien het preparatie werk van Ben de Paauw was dit een zeer interessante praatavond!! Specialismes zijn er genoeg in huis, zoals motorrevisie, remrevisie, revisie en afstellen carburateurs van o.a. Weber en Solex.,

Zij maken zelf ook veel onderdelen en hebben daarvoor alle benodigde bewerkingsmachines. Dus alles zoals rolkooien, maatwerk rvs uitlaten, aluminium brandstoftanks, wat je maar kan bedenken. Tenslotte zijn ze nog specialist in navigatie apparatuur, waarbij ze zelfs de cursussen voor navigeren geven. Zeer de omweg waard, zoals Arian het verwoordde!!

Praatav1 3

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle