Italië evenement Smaak & Stijl 2017

SmaaknStijl1

SmaaknStijl3In een ronduit prachtig weekend, met veel smaak, geur, design, kleding, drank etc.etc. van en uit Italië, vond in het weekend van 19 t/m 20 mei het Italië evenement Smaak & Stijl weer plaats op kasteel Haarzuilens. En natuurlijk bij uitstek Italiaanse auto’s, daar ontbrak ons merk, Lancia natuurlijk niet. Met name de zonnige zondag maakte het evenement tot een groot succes. Naast vele van de ruim 25.000 bezoekers die de Lancia Club stand hebben bezocht, wisten ook veel leden ons te vinden. Onze bezoekers werden getrakteerd op een glaasje Prosecco.

De organisator van het evenement, de heer Spada, had voor ons een mooie plek geregeld met vrij uitzicht op het kasteel, bellissimo.

SmaaknStijl2Dit jaar hadden wij weer een bijzondere auto op de stand, een 2000 Berlina uit 1973, eigenlijk de laatste “echte” Lancia voordat het werk werd ondergebracht in de “Fiat stal”. Deze 2000 is volstrekt in originele staat, met het comfort en uitstraling van die tijd, mooie velours bekleding en een neerklapbare armsteun op de achterbank. Eind vorig jaar door de broers Ben en Nico Spruit uit België geïmporteerd en op Nederlands kenteken gezet. Zonder meer een aanwinst voor de LCN, nr. 14 op de autolijst.

De organisatie namens de LCN was weer in de vertrouwde handen Simone van Bree, die er voor gezorgd heeft dat het allemaal prima is verlopen. Wel vertrouwde zij mij na afloop toe “ik was wel aardig versleten”. Alle lof, dus. Ook alle lof voor Marcel Theloesen die alle dagen de standbezetting op zich nam.

Op naar volgend jaar.

SmaaknStijl4

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle