Zomerevenement 2017

DoornseGat1

DoornseGat2Ook dit jaar organiseerde de LCN weer het Zomerevenement dat inmiddels alweer voor de vierde achtereenvolgende maal werd gehouden op het recreatiegebied het Doornse Gat. De suggestie om "op de terugweg van het vakantieadres" langs te komen, werd door een Zwitserse Lancia equipe zelfs letterlijk genomen: zij kwamen net per Aprillia uit Scandinavië terug! En dat terwijl ze begin juni nog in Saint Valéry waren tijdens de Sliding Pillar Rally!

 

DoornseGat7

DoornseGat3Vanaf 13:00 begonnen de Lancia's binnen te druppelen en de vraag in de uitnodiging "Gaan we het succes van 2016 overtreffen?" kan binnen een paar uur met een volmondig "Ja!" beantwoord worden. Er waren meer Lancia's op het Doornse Gat dan ooit. En samen met de bezoekende Nederlandse Autobianchi Club, was het een veld vol Italiaanse auto's en gezelligheid!

Leuk om op deze manier eens wat ervaringen uit te wisselen met de zusterclub.

 

 

 

DoornseGat5

DoornseGat4Net als vorig jaar gold hapjes geldt “Bring your own” en was voor drankjes, borden, de bekertjes en het bestek gezorgd. Maar al met al was er genoeg te eten voor iedereen, dankzij de enthousiaste leden die gul hapjes op de centrale tafel gezet hadden om samen te delen.

De traditionele Tiramisu ging dit jaar echter niet door... de fipronil besmetting van Nederlandse eieren maakte dat dit niet veilig geserveerd worden.

De garantie op mooi weer door TV programma “Hart van Nederland” van SBS 6 uit te nodigen om landelijke verslag te doen van ons Mobiel Cultureel Erfgoed, mislukte helaas. We kregen in de loop van de middag wel een spatje regen. Waarschijnlijk omdat Hart van Nederland niet bij ons was gekomen, maar op de Canal Parade in Amsterdam was gebleven. Maar aan het einde van de dag was het zonnetje volop aan het schijnen.

Kortom: inderdaad genoeg aanleiding om op 5 augustus aanwezig geweest te zijn.

DoornseGat6

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle