Nieuwjaarsbijeenkomst 2017

NwJbijeen1

NwJbijeen2Ondanks een code oranje en vele waarschuwingen "ga niet de weg op", waren veel leden naar Zwolle gereden voor de jaarlijkse gezelligheid van de Nieuwjaarsbijeenkomst. In de loop van de zaterdag bleek de gladheid zich langzaam oostwaarts te verplaatsen en rond de aanvang van de receptie was Hotel Zwolle veilig genoeg bereikbaar.

Met een drankje in de hand kon iedereen elkaar een voorspoedig nieuw jaar wensen, leuke Lancia-belevenissen en -herinneringen uit het voorbije jaar ophalen en vooruit kijken naar een nieuw seizoen vol clubevenementen.

NwJbijeen3

Clubvoorzitter Peter Kleinveld memoreerde in zijn toespraak de hoogtepunten van 2016. Met name de Mille Miglia was vorig jaar een uitzonderlijke reis door Italië.

NwJbijeen4Wim Oude Weernink gaf zijn traditionele blik op de Lancia toekomst. Het lijkt echter dat ondanks de relatieve verkoopsuccessen in 2016, het doek definitief zal vallen als zelfstandig merk. Wellicht zal de naam Lancia nog een keer terugkomen als luxe editie, hopelijk dan wel als een product dat de naam waard is. Het zal voor de club dus een kwestie worden van het koesteren van ons bestaande Lancia park.

NwJbijeen5Zoals ieder jaar reikte Martin Poort de trofee uit en dit keer verdiende Marian Posthumus Meyjes de eer. Haar jarenlange aandacht voor de jarigen en zieken in de club èn aanwezigheid bij evenementen, heeft veel bijgedragen tot de gezellige samenhang tussen de leden. Het is niet de eerste keer dat de wisselbokaal in huis zal zijn, Willem ontving 'm precies 20 jaar geleden! Inderdaad wat je noemt een jarenlange trouw aan de club!

 

 

NwJbijeen6Ook dit jaar was er weer een Mooiste van het Jaar: de Ypsilon Zagato Sport van Bert de Winter was al bij diverse evenementen opgevallen en vele leden hadden hem voorgedragen als mooiste van 2016. Martin gaf de verdiende complimenten aan Bert en een hartelijk advies aan Zagato om de benodigde bodyparts bij Bert te gaan betrekken.
(In het Clubjournaal 86 staat een uitgebreide reportage over de totstandkoming van dit bijzondere project.)

Verder stond de middag in het teken van een gezellig samenzijn. Ook enkele nieuwe leden waren eens komen kijken hoe het op dergelijke momenten toe gaat en bleven in de sfeer hangen tot het einde.

Na de Nieuwjaarsreceptie was er de mogelijkheid om mee te doen aan diner volgens het 'live cooking'-concept in Restauarnt Zwolle en voor degenen die daarna geen zin meer hadden om de winterse omstandigheden op te zoeken had Christa voor een zeer gereduceerd tarief zelfs mogelijkheid tot overnachten geregeld.

Ook dit jaar weer een mooie start van het clubjaar!

 

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle