Najaarsrit 2017

Najaarsrit1

Najaarsrit2Voor de najaarsrit van 2017 was de LCN voor de start op bezoek bij het autobedrijf la Scuderia te Heerhugowaard waar de leden zeer gastvrij werden ontvangen. Tijdens het drinken van een kopje koffie en het nuttigen van een van de aangeboden luchtige cakejes kon men de prachtig uitziende showroom en alles wat er in te zien was bewonderen. Op het parkeerterrein was een zeer gevarieerde verzameling Lancia's geparkeerd.

Na het gebruikelijke bekijken van de auto's en het bijpraten met elkaar konden de leden aan de najaarsrit beginnen. De organisatie had de hele route digitaal uitgezet zodat alle stappen in het navigatiesysteem konden worden ingeladen.

Najaarsrit3De eerste etappe van de rit liep over mooie weggetjes en kleine dijkjes van Noord-Holland naar de eerste stop van de dag: De Kunsttuin Nederlands Kremlin te Winkel. Met veel fantasie en met gouden handen bouwde Ger Leegwater in zijn achtertuin in de loop der jaren een heus Kremlin van bouwafval, tegels, stoepranden en stukken metaal. Zijn jaren van arbeid hebben tot een regelrechte bezienswaardigheid geleid.

 

Najaarsrit4

De locatie voor de lunch bevond zich een stukje verder rijden in de Molenschuur van Molen de Gouden Engel te Koedijk. Gedurende de heerlijke lunch konden alle deelnemers in ontspannen sfeer genieten van een geslaagde ochtend en het najaarszonnetje.

Najaarsrit5

Najaarsrit6In de middag vervolgde de route zich door de natuur van West-Friesland en de Schermerpolder naar De Rijp, een pittoresk dorpje met smalle straatjes temidden van water.

De dag eindigde vlakbij de duinen in Egmond Binnen waar nagepraat en vooral lekker gegeten kon worden in restaurant De Nieuw Westert.

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle