Nieuwjaarsbijeenkomst 2018

NwJreceptie1

De LCN Nieuwjaarsreceptie was dit jaar druk bezocht door de vele leden die elkaar graag weer het beste wilden wensen voor 2018, onder genot van een glaasje prosecco en een hapje. Er was ruimschoots tijd om de mooie evenementen van het afgelopen jaar nog eens te bespreken en te filosoferen over wat er in het nieuwe Lancia seizoen te wachten staat.

NwJreceptie3

Voorzitter Peter Kleinveld sprak namens het bestuur de nieuwjaarswensen uit, memoreerde de diversiteit van de club-evenmenten in 2017 en het plezier dat de leden eraan beleefd hebben. Voor 2018 gaf hij alvast een doorkijkje op de geplande evenementen. In dit jubileumjaar van de LCN zal weer een vijfjaarlijkse Cento Miglia plaatsvinden en de buitenlandreis zal naar Schotland voeren. Er was in 2017 een kleine groei van het ledenbestand, het gaat goed met de club en op de receptie waren enkele nieuwe leden er gezellig bij om eens te komen kijken hoe het er zo aan toegaat.

Samen met Peter hopen we dat Lancia de Ypsilon nog één keer een facelift zal geven om van dit laatste model nog wat langer te kunnen genieten. En -tegen beter weten in- blijven Lancia liefhebbers natuurlijk hoop houden op een opleving.

NwJreceptie4Martin Poort had dit jaar last van een ander dan het normale Lancia-virus en kon de Jaarbeker helaas niet persoonlijk uitreiken. Bestuurslid Wouter Rombach nam daarom de honneurs waar en bedankte allereerst Arian van Beusekom, die ook weer in 2017 druk aan het organiseren was geweest voor het Delta en FFF Register, met als hoogtepunt het bijzonder gewaardeerde Delta-weekend in september.

Leo en Loes Arendse waren dit keer degene die de Martin Poort Trofee verdienden voor hun jarenlange betrokkenheid bij de club en de vele malen dat zij ons in Duiven bij Arense Auto's zo gastvrij ontvingen voor verschillende evenementen. 

 

NwJreceptie6Voor de verkiezing van de Mooiste van het Jaar waren zeer veel reacties bij het Bestuur binnengekomen. Veruit de meerderheid van de stemmen waren uitgebracht op de Flaminia van Joop en José van Veldhuizen, zodat zij dit keer met de beker naar huis mochten gaan. Op verscheidene club-evenementen was deze compleet en prachtig gerestaureerde Convertible present, tot groot plezier van veel leden.We hopen 'm nog vaak te zien!

 

Na het gezellig samenzijn was er in Hotel Hardewijk nog een diner voor degenen die nog niet naar huis wilden.

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle