Viva Italia 2018

Johan en ondergetekende vertrokken om 8.00u vanuit Veenhuizen naar T.T. circuit in Assen , Johan in de Blauwe Kappa Coupe en ik in mijn mooie gestroomlijnde zwarte Ypsilon ? , gerestaureerd bij Ted Compas. Het was voor ons een thuis evenement,8.30u op de baan.

Assen1

Assen3We hadden als club een prachtige stand en veel ruimte tot ons beschikking voor de Mooie Lancia ‘s. Christa & Sebastiaan en Eltjo waren er ook vroeg bij. Christa en Sebastiaan zorgden voor spullen voor de catering en Eltjo hielp ook flink mee samen met Johan om de Lancia vlaggen rond de stand op te hangen en de Auto’s te begeleiden waar ze konden parkeren.

Om 9.30u begon het gezellig druk te worden met veel verschillende types Lancia’s. Ook waren er veel Fiat 500 abarth en uiteraard de Lamborghini, Ferrari, Maserati en verschillende andere Fiat modellen. Het was weer leuk om al die Italiaanse auto’s en motoren bij elkaar te zien zonder de Amerikaanse en andere muscle cars.

Het bestuur was met 3 man sterk goed vertegenwoordigd.

Assen4

De koffie was inmiddels klaar en er werd dankbaar gebruik van gemaakt,met heerlijke cantuccini en amaretti koekjes er bij. Voor de kinderen snoep.

Voor de lunch hadden Christa &Sebastiaan heerlijke minestrone soep met stokbroodjes en kruiden boter.

Niet-clubleden kwamen ook naar onze stand voor de gezelligheid en wilden wel een kommetje soep kopen. Uiteraard als gastvrij club hoefde dat niet.

In de loop van de middag was er frisdrank, wijn en kaas en worst.

Om 16.30 mochten de lancia’s op het circuit voor een show rit. Fantastisch om te zien.

Assen5

Al met al was het weer ouderwets gezellig en om 17.00u keerden alle Lancisti terug naar huis.

 

Christa & Sebastiaan hartelijke dank voor de vele voorbereidingen en catering.

Lieve groet,

Dina van Maaren.

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle