Leden login

Vraag en aanbod

Nieuwjaarsbijeenkomst 2020

Op 18 januari startten we het clubjaar 2020, traditiegetrouw met een gezellige nieuwjaarsreceptie. Dit keer kwamen we samen in hotel Harderwijk op de Veluwe.Ook traditiegetrouw kwamen de eerste leden een half uur te vroeg?. Teken dat we weer graag de gezelligheid van onze club opzoeken. In de grote zaal werden we welkom geheten met een heerlijk glas Prosecco en konden we wat bijpraten.

NWJ01

NWJ03Voorzitter Wouter Rombach deed de jaarlijkse nieuwjaarsspeech, benadrukte nog eens waar onze Lancia Club voor staat, voor enthousiasten voor het merk, van jong tot oud, voor samen mooie ritten rijden en voor gezellige bijeenkomsten rond het thema Lancia.

Daarna was het de beurt aan Martin Poort om de Jaarbeker uit te reiken, dit jaar aan ex-penningmeester Radboud Lubbers die de financiële taken nog vele maanden na zijn officiële décharge heeft gecontinueerd tot zijn opvolger het over kon nemen.

 

NWJ02Ook voor de mooiste auto van 2019 reikte Martin weer de trofee uit. Dit jaar was er een voorselectie uit 3 Delta's gemaakt vanwege het verjaardags-jaar van de Delta.

De beker ging naar Robin Nieboer voor zijn prachtige Delta uit de 1ste serie waarvan hij -heel bijzonder na zo'n 28 jaar- ook de eerste eigenaar is.

We hopen de Delta nog veel te zien in 2020!

Wim Oude Weernink presenteerde zijn jaarlijks overzicht van nieuwtjes uit Turijn. Helaas gaat gaat het daar niet heel goed. Maar er is positieve hoop -en dit is een welgemeend journalistiek gokje-. Omdat er een hybride Fiat Panda komt en de productie van de Ypsilon (vanwege de stijgende verkopen!) gecontinueerd wordt, zal er hoogstwaarschijnlijk ook een hybride Ypsilon komen. Ook al is het een kleine strohalm, Lancia leeft nog steeds! 

Na de zegjes, nog wat kletsen onder genot van een hapje, gingen we om 18.00 aan tafel voor een uitgebreid feestdiner. Het was weer een geslaagde dag.

NWJ04

 

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle