Zomerevenement 2020

Doornse Gat

ZomerdagOp het Doornse Gat konden we voor het eerst in clubverband een 1½m evenement ervaren... gelukkig is dit een plek met veel ruimte en hield iedereen zich aan de regels om de verspreiding van corona tegen te gaan. Natuurlijk hadden we spontaan al een grote behoefte aan spreiding langs de beschaduwde bosrand, want de zomerdag was werkelijk zonovergoten en tropisch warm! De lokale handhaving kwam drie maal controleren en zag dat het goed was. Een prettig idee dat evenementen goed in de gaten gehouden worden.

Met alle maatregelen en ingetogenheid was het evengoed een geweldig moment om elkaar weer eens te zien en te spreken na lange tijd. Op zo'n moment realiseer je je hoe belangrijk onze evenementen zijn. Ook gezellig dat de vrienden van de Autobianchi club er weer bij waren.

Dank aan de organisatie om ons staat te stellen op veilige wijze elkaar weer te ontmoeten. En briljant om voor deze keer een (corona-proof) foodtruck voor ons te organiseren, omdat we onze normale manier van eten en drinken delen dit keer beter niet konden doen.

Foto's

 ZomerdagLCN

 

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle