29 mei | ALV en eerste rit

We gaan er weer op uit met onze Lancia’s!
Wat een cadeautje dit geweldige weer op deze dag.
Jan Bruikman heeft opnieuw een mooie rit uitgezet, de lunchpakketjes liggen klaar, rijden maar.
Het verloopt iets anders dan voorgaande jaren. Eerst een rit met lunchpakket voor onderweg. Daarna de ALV.

ALV0

ALV

De lunch onderweg wordt door het enthousiasme elkaar weer te zien wellicht iets te uitgebreid genuttigd waardoor de vergadering niet om 15.00 maar 15.30 uiteindelijk begon.

In de tijden van covid-19 werkt alles anders dan dat we gewend zijn. Maximaal 30 personen per zaal en daarom 2 zalen met behulp van camera’s en scherm live met elkaar verbonden. Communicatie met de 2de zaal was soms een uitdaging maar door de omstandigheden goed te doen. Laten we ervan uitgaan dat we volgend jaar gewoon weer in een volle zaal mogen zitten!

ALV1

ALV3De vergadering werd geopend en begonnen met de felicitaties aan een van onze oprichters van de club, Wim Oude Weernink, voor zijn onderscheiding Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Wij zijn allen zeer trots op Wim en de bekroning van zijn werk.

De vergadering wordt inhoudelijk afgewerkt en snel staat de benoeming van het bestuur op de agenda. Onze huidige voorzitter - Wouter Rombach - legt na 9 jaar zijn functie als voorzitter neer. Robin Nieboer neemt het over van Wouter. Wij wensen Robin veel succes.
Wouter, bedankt voor je jarenlange inzet!
Gelukkig blijf je samen met Jozien je inzetten voor de club zoals o.a. de buitenland reizen organiseren. Er wordt uitgekeken naar de buitenlandreis in september naar Oostenrijk.

Twee andere wijzigingen in het bestuur zijn de toetredingen van Wietse Burger en Angela Verschoor. Wietse komt de evenementen-coördinatie versterken en Angela richt zich vooral op de media. Robin, Wietse en Angela zullen zich voorstellen via de bekende mediakanalen. Het bestuur wordt hiermee uitgebreid van 6 naar 7 bestuursleden om meer armslag te hebben.

Namens deze weg wil ik het bestuur ook bedanken voor hun inzet, want ondanks een jaar met weinig evenementen gingen de vergaderingen en werkzaamheden achter de schermen door. Dank daarvoor en dan spreek ik namens veel leden.

De mooiste

Na de vergadering, (traditioneel tijdens de Nieuwjaarsreceptie maar voor nu met de ALV) werd het tijd voor de 2 bekers in de club, namelijk “de mooiste” en de jaarbeker “de Martin Poort Trofee”. De mooiste was dit jaar (2020) anders dan anders omdat we bijna geen evenementen hadden in 2020 en dus geen kans hadden om onze mooie Lancia te showen is er besloten om onze Lancia ‘garage project’ te verkiezen tot onze mooiste “to-be”. Want ja, we hadden nu wel meer tijd om in de garage aan het werk te gaan. Onder de inzendingen zijn 4 kandidaten geselecteerd en na de stemmen heeft Michael Bosman de mooiste to-be gewonnen voor 2020 met zijn Lancia Flaminia. https://www.lancia-club.nl/lanciaclub/index.php/home/mooiste-van-het-jaar 

Martin Poort Trofee

ALV2De Martin Poort Trofee is altijd een verrassing wie er in het zonnetje wordt gezet voor zijn of haar vrijwillige inzet voor de club. Dit jaar is de verdiende trofee voor de totaal verraste Jan Bruikman. Zijn inzet als bestuurslid, organisatie en mede organisatie van diversen evenement zoals o.a. rit rondom de ALV, Zomerdag op Doornse gat en de onderdelen dag samen met Henk van Sijtveld. Jan is altijd nauw betrokken bij de Lancia club, dik verdiend om in het zonnetje gezet te worden. Dank voor je inzet, onze club draait op vrijwilligers met dezelfde passie als Jan. https://www.lancia-club.nl/lanciaclub/index.php/home/jaarbeker

Afsluiting

ALV4

Hiermee werd de vergadering afgehamerd en was het hoog tijd voor een borrel en een hapje op het terras. Het was weer ouderwets gezellig ondanks de Corona richtlijnen.

Christa

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle