Viva Italia 2023

VivaItalia1

VivaItalia2Op 10 april stond de LCN weer met de bekende pagodetent in de paddock van het Circuit van Zandvoort... en met veel Lancia's! Voor dit jubleumjaar hadden we meer dan 70 aanmeldingen. De organisatie had ons voorzien van een ruime hoek in de paddock bij bocht 12 de Hans Ernst chicane, zodat we ook nog diverse Lancia's van niet-leden gezellig een plekje tussen ons park konden bieden. Dit jaar hadden we een heuse barista in de pagode... dat betekende een heerlijk kopje koffie, espresso of cappucino. Daar smaakte de zelfgebakken koek en cake van Petra prima!

Zoals we gewend zijn was er weer een hoop Italiaans te zien!

VivaItalia3

VivaItalia4Voor de Lancia liefhebbers was het leuk dat Maturo met een compleet overzicht naar de paddocl was gekomen. De eerste keer dat het grote publiek kon kennismaken met de fameuse Stradale!

Om 14u was het zo ver voor de liefhebbers: we mochten we het circuit op! De organisatie had een blok speciaal voor de LCN weten te bemachtigen, zodat we zorgeloos onze rondjes op het circuit konden maken. Helaas was het weer nog niet zo Italiaans... de eerste druppels begonnen te vallen tijdens ons circuitblok. Maar het kon de pret niet drukken weer eens kennis te maken met het circuit zoals het er sinds de laatste jaren bij ligt voor de Formule1. En leuk voor het publiek om zo kennis te maken met een historisch Lancia overzicht.
VivaItalia5

Na de parade werd het toch wel erg regenachtig en koud, zodat velen toch maar begonnen aan de thuisrit en de traditionele Zandvoortse exitfile...

Dank aan de organisatie voor weer zo'n leuk circuit evenement!

Foto's

VivaItalia6

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle