Leden login

Vraag en aanbod

Squadra Chivasso

De 3 generaties DeltaWij zijn een groep mensen die met zijn allen één ding gemeen hebben.......wij rijden, of gaan rijden in een Lancia Delta.

Of het er nu één is uit 1986, één uit 1996 of een uit 2008, met een 8-kleppen motor of een 16-kleppen motor, een HF4wd of een EVO II of bijv. Delta serie 3 van 2008 met o.a. een multijet 1.4 turbo  het maakt allemaal niet uit, wij zijn helemaal gek van deze auto's!

Met ingang van 1 januari 2003 maakt het Squadra Chivasso, in de vorm van een modelregister, deel uit van de Lancia Club Nederland. Dit houdt onder andere in, dat iedereen in Nederland die in het bezit is van een Lancia Delta zich bij ons kan aanmelden met zijn of haar Lancia Delta. Wij schrijven je dan in en melden jou aan bij de LCN.

Om deel te nemen aan het Delta register is het van belang dat je dus LCN lid bent. Alleen op deze manier kan je genieten van de voordelen die de LCN biedt bij diverse LCN en SC evenementen. Tenslotte we maken INTEGRAAL onderdeel uit van de LCN.

Wij hopen dat we uiteindelijk alle Lancia Delta's en hun berijders/sters in Nederland in ons register mogen verwelkomen! Uiteraard zijn naast de 'Squadristi' ook alle andere leden van de Lancia Club Nederland van harte welkom op onze verschillende activiteiten.  

Arian van BeusekomWat kunt u hier zoal vinden?

U vindt in het menu links de op het moment op deze web-site aanwezige onderwerpen. Wij hopen dat u hier veel aan zult hebben en wensen u dan ook veel plezier!

Hoogachtend,

Webmaster "Squadra Chivasso"  en  LCN-Deltaregisterbeheerder : Arian van Beusekom 

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle