Boekpresentatie Fulvia & Flavia

Lancia Fulvia en Flavia by Wim Oude Weernink

De collectors guide door Wim Oude Weernink over de Fulvia & Flavia, oorspronkelijk verschenen in 1984, was al geruime tijd niet meer te verkrijgen. Maar let op, beste liefhebbers, binnenkort krijgen we die kans weer! De door Wim compleet herziene versie zal worden gepresenteerd op de InterClassics in Brussel, die van 15 t/m 18 november wordt gehouden.


 

Binnenkort

19 okt | Najaarsrit

2019najaarritOp zaterdag 19 oktober gaan we met onze Lancia oldtimer of youngtimer nog een keer lekker touren dwars door Holland. Er zijn twee mooie ritten uitgezet die je door middel van een routebeschrijving kunt volgen. Het ochtendgedeelte start in het Groene Hart bij Fort Wierickerschans en daarvandaan rijden we naar het straatje van Lage Vuursche. Het middaggedeelte vervolgt zijn weg door de herfstbossen naar eindlocatie restaurant Moeke in Rhenen.

Lees meer...

9 nov | Onderdelendag

OnderdelendagOok dit jaar weer de traditionele onderdelen-, documentatie- en autoverkoopbeurs met een groot aanbod van nieuwe of gebruikte onderdelen en accessoires voor je Lancia. Verder natuurlijk weer een ruime keuze aan Lancia-documentatie en miniatuur-Lancia’s, terwijl de LCN zelf aanwezig zal zijn met clubartikelen. Op het buitenterrein kunnen zelfs Lancia’s in schaal 1:1 te koop worden aangeboden.

Lees meer...

18 jan | Nieuwjaarsbijeenkomst

Informatie volgt

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle