In memoriam Gert Kleinveld

Onlangs bereikte ons het verdrietige nieuws van het overlijden van ons lid Gert Kleinveld. Zijn heengaan was het onafwendbare gevolg van een plotselinge ernstige terugval in zijn gezondheid, die hem eerder dit jaar overviel.

Helaas betekent dit ook een einde aan de periode dat vader Gert, en zoon Peter Kleinveld samen konden genieten van hun gemeenschappelijke hobby: het koesteren van een mooie verzameling Lancia's en andere automobielen van Italiaanse komaf. Diverse uitvoeringen van de Thema vormen het grootste bestanddeel, en bijvoorbeeld een onalledaagse verschijning als een Alfa Sei maakt de collectie nog interessanter.

Met name in de periode dat Peter voorzitter van de LCN was, was Gert regelmatig betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van clubevenementen, zoals bijvoorbeeld de verrassende voorjaarsrit in het Nederlands-Belgische grensgebied die ons de tegenstelling toonde tussen het vervallen spookdorp Doel en de luxeuze villa's van Brasschaat.

In Gert verliezen we een even bescheiden als sympathiek lid. Wij wensen Peter en zijn familie veel kracht toe bij het verwerken van dit verlies.

InMemoriam GKleinveld


 

Binnenkort

18 jan | Nieuwjaarsbijeenkomst

Informatie volgt

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle