Mooiste van 2019

Einde van het jaar 2019 is het weer tijd om de verkiezing te houden voor de mooiste auto van het jaar. Uiteraard word de mooiste auto beloond met “de beker” uitgereikt door niemand minder dan Martin Poort. De mooiste kan je op verschillende manieren zijn, dit jaar is ervoor gekozen om 3 Delta's te nomineren in verband met de verjaardag van de Delta, ze is alweer 40 jaar geworden er is selectie gemaakt van 3 Mooie Delta's.

Genomineerden zijn, in willekeurige volgorde:

M2019 RobinN
Robin Nieboer → 1ste serie Delta

M2019 ArianvB
Arian van Beusekom → Nuova Delta HPE

 M2019 BartvB
Bart van Beeck → Rosso Monza HF Integrale

Alle 3 worden wel regelmatig op een van de Lancia club Nederland evenementen gespot en alle 3 zijn sinds het ontstaan van de Delta Pannenkoekenmeetings vrijwel altijd aanwezig geweest  Alle 3 de delta's zijn vanaf begintijd bij het Deltaregister (2003)  Alle 3 zijn in een inmiddels in de vele registerjaren door de Delta liefhebbers gekozen tot klasse winnaar tijdens de Delta Pannenkoek dag  Alle 3 zijn nog vrijwel geheel origineel

Alles samengevat, 3 Delta toppers maar er kan er maar 1 de mooiste van 2019 zijn!

Net als voorgaande jaren horen wij graag van jullie welke van deze 3 de ‘mooiste van het jaar’ moet zijn, geef u keuze voor 23 december door aan Christa Jurkiewicz-Blok Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


 

Binnenkort

18 jan | Nieuwjaarsbijeenkomst

Informatie volgt

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle