In memoriam Theo Braam

Met leedwezen heeft de Lancia Club Nederland kennis moeten nemen van het overlijden, op 25 augustus jl., van ons zo gewaardeerde lid Theo Braam. Zijn bijzonder innemende persoonlijkheid, alsook zijn diepgewortelde liefde voor het merk Lancia en de voortbrengselen daarvan hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten binnen onze vereniging.

InMemoriam TheoBraam

Veel van onze leden zullen Theo nog scherp op het netvlies hebben staan. Gelegenheid om hem en zijn vrouw Mieke goed te leren kennen hadden wij bijvoorbeeld tijdens de reis naar de Côte d’Azur die wij met de club in 2009 maakten. Ook bij de lange ‘Mille Miglia’-reis in 2016, toen een aanzienlijk deel van de Italiaanse laars met onze Lancia’s doorkruist werd, was Theo weer van de partij, waarbij hij het besturen van de mooie Flavia coupé aan zijn beide zoons, Joep en Theo jr., overliet.
Zij verliezen met het overlijden van Theo hun man en vader. En ook wij binnen de Lancia Club zullen de zelden bewust op de voorgrond tredende , maar nooit onopgemerkt blijvende aanwezigheid van Theo gaan missen, alsook zijn kennis van de techniek en van tal van feiten en bijzonderheden met betrekking tot ons merk.

Namens bestuur en leden van de Lancia Club Nederland wens ik de nabestaanden van Theo in de komende tijd alle kracht toe.
Wouter Rombach
voorzitter

Binnenkort

11 okt | Najaarsrit

  • Het programma van deze dag wordt anders. De oorspronkelijk geplande route wordt naar een later moment verschoven, want in de locaties onderweg is de ‘1,5 meter’ niet te waarborgen.
    Er wordt hard gewerkt aan een alternatief programma, dit zal mede de uitgestelde algemene ledenvergadering bevatten op een plek waar voldoende onderlinge afstand kan worden gehouden, waarna een leuke toerrit volgt.
    Meer informatie volgt

8 nov | Onderdelendag

  • Locatie: H.F. Witte Centrum in de Bilt
  • Meer informatie volgt

18-26 sept 2021 | Buitenlandreis

BuitenlandreisFlink wat plekken in Europa hebben inmiddels een bestemming voor de jaarlijkse buitenlandreis van de Lancia Club Nederland gevormd, maar in Oostenrijk waren we tot nu toe nog niet. Daar komt in september 2020 verandering in. De rode (toepasselijker zou zijn: blauwe) draad in het programma wordt gevormd door de rivier de Donau. Die stroomt van west naar oost door de twee noordelijkste provincies van het land: Ober- en Niederösterreich. Aan weerszijden van de rivier ontvouwt zich een prachtig groen heuvellandschap waarin tal van oude stadjes, burchten, paleizen, uitzichtpunten, en barokkerken verstopt liggen.

Lees meer...

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle