Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

Binnenkort

8 aug | Zomerdag

2019zomerdagTraditiegetrouw organiseert de LCN tijdens de zomerperiode het evenement waar de leden van de Lancia Club Nederland en Autobianchi Club Nederland welkom zijn. Op het Doornse Gat kunnen gezellig met elkaar bijpraten, naar mooie auto’s te kijken, iets te laten zien of te verkopen, wat ieder maar wil….. noem maar op...

We hebben elkaar tot nu toe dit jaar nauwelijks gezien en gesproken, iedereen is onder de “radar” gebleven. Er is genoeg is om te vertellen, te luisteren etc. al is het maar over Corona.

Lees meer...

13 sept | Delta Pannenkoekdag

DeltaMeetingBeste Lancia Delta Liefhebbers, de 13e Traditionele Lancia Delta Pannenkoekmeeting gaat vooralsnog door !
Het zijn rare tijden. Veel auto evenementen zijn/waren inmiddels afgelast. In NL is het Covid-19 virus momenteel gelukkig redelijk onder controle.

Lees meer...

11 okt | Najaarsrit

  • Het programma van deze dag wordt anders. De oorspronkelijk geplande route wordt naar een later moment verschoven, want in de locaties onderweg is de ‘1,5 meter’ niet te waarborgen.
    Er wordt hard gewerkt aan een alternatief programma, dit zal mede de uitgestelde algemene ledenvergadering bevatten op een plek waar voldoende onderlinge afstand kan worden gehouden, waarna een leuke toerrit volgt.
    Meer informatie volgt

7 nov | Onderdelendag

  • Meer informatie volgt

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle