Leden login

Vraag en aanbod

16 maart | ALV

ALV LCNHet bestuur van de Lancia Club Nederland nodigt alle leden graag uit voor de Algemene Leden Vergadering van de Lancia Club Nederland op zaterdag 16 maart 2019 bij Stal den Eijck (gelegen op Landgoed Vollenhoven)

 Programma

  • 10.30 ontvangst met koffie / thee en cake
  • 11.00 aanvang Algemene Leden Vergadering van de Lancia Club Nederland
  • Als u wilt kunt u daarna (ca. 12.30 - 13.00 uur) deelnemen aan een lunch en vervolgens aan een leuke toerrit van 60 à 70 km.

Route

Stal den Eijck (Landgoed Vollenhoven)
Utrechtseweg 18
3732 HB De Bilt

Indien je uit westelijke richting (Amsterdam/Utrecht) komt ligt de toerit naar de vergaderlocatie aan de andere (noordelijke) rijbaan van de Utrechtseweg, je moet dan even over de zuidelijke rijbaan doorrijden tot het plaatsnaambord Zeist en dan bij de verkeerslichten een u-bocht maken en een klein stukje terugrijden.
Aan het einde van de toerit naar de vergaderlocatie is voldoende parkeergelegenheid.

Kosten

Aan het bijwonen van de jaarvergadering zijn geen kosten verbonden.
Indien u wilt deelnemen aan de aansluitende lunch en het middagprogramma is daarvoor een bijdrage van € 10,00 per persoon verschuldigd.

Het lunchbuffet omvat o.a. in een glas uitgeserveerde tomatensoep, vleeskroketten, diverse vleeswaren, binnen- en buitenlandse kaasspecialiteiten, gerookte vis, en diverse salades. Daarnaast staan er vruchtensappen van het landgoed gereed, alsmede koffie, thee, melk, karnemelk, en witte wijn.

Inschrijven

Aanmelding voor deelname aan de jaarvergadering is mogelijk tot uiterlijk zaterdag 2 maart 2019. Geef bij uw aanmelding s.v.p. naast onderstaande gegevens aan of u uitsluitend de jaarvergadering wenst bij te wonen, of dat u wilt deelnemen aan de lunch en het middagprogramma.

Aanmelding s.v.p. bij:
Christa Jurkiewicz-Blok,
per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wilt u bij uw aanmelding s.v.p. de volgende gegevens vermelden:

  • Naam deelnemer:
  • Lidnummer:
  • Naam van vergezellende partner of gast van de deelnemer:
  • E-mail deelnemer:

Uw inschrijving voor deelname aan de lunch en het middagprogramma is pas definitief zodra u de kosten voor deelname (van € 10,00 per persoon) hebt overgemaakt op rekeningnummer NL58INGB0000024778 t.n.v. Lancia Club Nederland onder vermelding van uw naam, uw lidnummer, en 'ALV 2019'.

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle