Leden login

Vraag en aanbod

13 april | Voorjaarsrit

VoorjaarsritVorig jaar moest helaas de in de Limburgse regio geplande voorjaarsrit door ongelukkige omstandigheden op het laatste moment worden geannuleerd. Aanleiding genoeg om nu de gelegenheid te baat te nemen om deze streek te bezoeken. We zullen daarbij niet alleen over Limburgse wegen rijden, maar ook een flink traject afleggen over naburig Duits grondgebied.

Vanuit het startpunt nabij Roermond zullen we al spoedig de Duitse grens overschrijden, waar ons tal van kleine rustieke landweggetjes wachten. Als we een eind noordelijker weer terugkeren op Nederlandse bodem volgen we vanuit het natuurpark Maasduinen de loop van de rivier de Maas in zuidwaartse richting, tot aan het eindpunt van de dag in Galerie De Hoeve bij Venlo. De rit heeft een lengte van 137 kilometer. We passeren het mooie kasteel van Well. In  wacht ons een slotaperitief

Programma

  • Tussen 10.00 en 10.30 uur wordt u verwacht bij Museum Terug in de Tijd / Herberg de Nimrod in Horn.
  • De lunch zal plaatsvinden in Well, bij restaurant De Wellsche Hut, dat zich op het punt bevindt waar u vanuit Duitsland weer terugkeert in Nederland.
  • De laatste tientallen kilometers van deze ‘Grenslandrit’ brengen u tot in Venlo, waar wij vanaf 16.15 uur in Galerie De Hoeve worden ontvangen voor een drankje en een hapje na afloop.
  • Voor zij die dat willen bestaat de mogelijkheid om aansluitend te dineren en eventueel te overnachten in het naburige Van der Valkhotel.

Kosten

De kosten voor deelname aan het evenement bedragen € 37,50 per persoon. Voor dat bedrag krijgt u heel wat: om te beginnen koffie/thee met Limburgse vlaai op de startlocatie, onderweg een lunchbuffet in ‘De Wellsche Hut’, en tenslotte, vanaf 16.15 uur, in Galerie ‘De Hoeve’ een ‘open bar’, waarbij uiteraard ook de schalen met bittergarnituur zullen rondgaan.

Desgewenst is er (op eigen rekening), gelegenheid om aansluitend in het 700m verderop gelegen Van der Valk hotel te dineren (3 gangenmenu € 27,50).

Inschrijving

Aanmelding voor deelname aan het evenement is mogelijk tot uiterlijk zaterdag 6 april.

Aanmelden s.v.p. per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Graag opgave van: naam + clublidnummer + hoeveel personen u zult deelnemen.

Wij verzoeken u om gelijktijdig met uw aanmelding, doch uiterlijk op 6 april 2019, het verschuldigde bedrag (€ 37,50 vermenigvuldigd met het aantal in te schrijven personen) over te maken op rekeningnummer NL58 INGB 0000 0247 78 t.n.v. Lancia Club Nederland onder vermelding van ‘Voorjaarsrit 2019’ en uw lidnummer.

Deelname is pas definitief na ontvangst van de betaling.

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle