Leden login

Vraag en aanbod

28 sept - 6 okt | Buitenlandreis

BuitenlandreisDe clubreis 2019 heeft twee bestemmingen: na een verblijf van vier dagen en nachten in het zuiden van Frankrijk, in het hart van de Provence, verplaatsen wij ons naar de Italiaanse Bloemenrivièra, om daar een verblijf van eveneens vier etmalen te beleven langs de kust en in het achterland daarvan. Er wachten u schitterende landwegen, fraaie uitzichten, middeleeuwse op een heuveltop gebouwde dorpen, stijlvolle hotels, goede diners, lekkere wijnen, en volop gezelligheid met uw medereizigers. En uw Lancia zal blij zijn om u over deze mooie trajecten te mogen transporteren.

Hier en daar zal een klein puzzelelement aan de routes worden toegevoegd, zodat u op speelse wijze allerlei aardige details van de omgeving waarin u rijdt zult ontdekken. Het puzzelen is echter niet verplicht, en het accent ligt, zoals altijd, op het rijplezier.

U reist op eigen gelegenheid naar Zuid-Frankrijk, een tocht van zo’n 1200 km vanuit Utrecht. Het programma begint op zaterdag 28 september 2019 in St-Maximin-la-Sainte-Baume en eindigt op zondag 6 oktober.

Verblijf

Hotel Le Couvent Royal Saint Maximin is gevestigd in een voormalig klooster, dat grenst aan de grote basiliek die het voornaamste monument van de kleine stad is. De kamers zijn inmiddels een stuk comfortabeler dan in de eeuwen dat hier monniken huisden. De prachtige gotische kruisgang met een tuin in het midden is geheel bewaard gebleven: hier wordt bij goed weer het ontbijt geserveerd. Van 28 september tot het vertrek op 2 oktober zullen wij op deze bijzondere plek verblijven.

De laatste vier nachten, van 2 t/m 6 oktober, vormt het Grand Hotel & Des Anglais ons onderkomen. Een stijlvol ‘fin de siècle’-gebouw met zicht op zee in de mondaine Italiaanse badplaats Sanremo.

Programma

Aan de precieze invulling van de dagen wordt op dit moment nog druk gewerkt. In de komende weken en maanden zal hierover meer informatie beschikbaar komen.
Op dit moment kunnen we u alvast het volgende laten weten:

  • er zullen binnenkort één of meer suggesties worden gedaan voor overnachtingshotels op de heenreis, in de omgeving van de stad Macon. De kosten van zodanige overnachting zijn niet in onderstaand arrangement begrepen. Geeft u a.u.b. bij uw aanmelding aan of u interesse hebt in een dergelijke overnachtingsmogelijkheid.
  • vanuit de eerste verblijfplaats (St-Maximin-la-Sainte-Baume) worden drie dagtochten ondernomen. Deze voeren ons respectievelijk naar het noorden (richting Lac de Sainte-Croix en Lac d’Esparron), het noordwesten (het Luberongebergte), en het zuiden (Massif de la Sainte-Baume). Onderweg zal regelmatig gestopt worden om rond de kunnen lopen door karakteristieke dorpen.
  • op 2 oktober volgt dan de transfer naar Sanremo; vanwege de afstand zal daarbij gedeeltelijk van de snelweg gebruik worden gemaakt, afgewisseld met mooie stukjes secundaire wegen langs de kust en door de bergen boven Nice.
  • vanuit standplaats Sanremo staan eveneens drie dagexcursies gepland: twee daarvan voeren over smalle bergwegen langs schilderachtige dorpen in het achterland, de andere rit volgt de kust oostwaarts langs niet minder pittoreske plekken tot aan de badplaats Alassio en de middeleeuwse stadskern van Albenga.

Het uiteindelijke, informatieve en gedetailleerde programma annex roadbook zal aan het begin van de zomer van 2019 worden toegestuurd aan degenen die zich voor deze reis hebben ingeschreven.

Kosten

De kosten van bovengenoemd arrangement bedragen € 895 per persoon.

Het arrangement omvat vier overnachtingen in hotel Le Couvent Royal in Saint Maximin en eveneens vier overnachtingen in het Grand Hotel & Des Anglais Hotel in Sanremo, beide op basis van half-pension (inclusief ontbijt, diner, en wijn/water aan tafel tijdens het diner), en beide op basis van verblijf in een tweepersoonskamer. Bij verblijf in een éénpersoonskamer komt de prijs van het arrangement uit op € 1050.

Aanmelden

De sluitingsdatum voor inschrijving voor deelname was 15 maart 2019.

 

 

Omdat de LCN tijdig reserveringen moet maken vragen wij u bij het aanmelden een voorschotbedrag van € 200,- per persoon (of het totale bedrag) over te maken op rekeningnummer NL58 INGB 0000 0247 78 t.n.v. Lancia Club Nederland onder vermelding van “Lancia Frankrijk Italië 2019” en uw lidnummer.
Het totale bedrag voor deelname dient uiterlijk op 1 mei 2019 te zijn voldaan.
Deelname is pas definitief na ontvangst van de betaling en indien het beschikbare aantal kamers nog niet is volgeboekt. De aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst van de voorschotbetalingen.

Bij een onverhoopte situatie die maakt dat u uw deelname moet annuleren kan de LCN niet garanderen dat u de reissom geheel of gedeeltelijk gerestitueerd krijgt. U bent zelf aansprakelijk voor dit risico, zorg dus voor een annuleringsverzekering! Uiteraard kunt u zich door een ander lid laten vervangen, of zal dit in geval van een eventuele wachtlijst door de club gebeuren.

 

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle