Leden login

Vraag en aanbod

19 okt | Najaarsrit

2019najaarritOp zaterdag 19 oktober gaan we met onze Lancia oldtimer of youngtimer nog een keer lekker touren dwars door Holland. Er zijn twee mooie ritten uitgezet die je door middel van een routebeschrijving kunt volgen. Het ochtendgedeelte start in het Groene Hart bij Fort Wierickerschans en daarvandaan rijden we naar het straatje van Lage Vuursche. Het middaggedeelte vervolgt zijn weg door de herfstbossen naar eindlocatie restaurant Moeke in Rhenen.

Start

Vanaf 9.30 uur ben je van harte welkom voor een kopje koffie of thee met wat lekkers bij de startlocatie. Parkeerplaats is het Terreplein op het binnenterrein van Fort Wierickerschans, te bereiken via de toegangspoort. Volg verder de aanwijzingen van de organisatie.

De start van de rit vindt plaats tussen 11.00 en 11.15 uur. Wij vragen je i.v.m. het tijdschema tijdig aanwezig te zijn.

Let op: Algemene Ledenvergadering!

Van 10.15 uur tot (circa) 10.45 uur vindt, voorafgaand aan de Najaarsrit, een algemene ledenvergadering van de Lancia Club Nederland plaats. De aankondiging hiervan, alsmede de agenda en toelichting hierop, en een bijlage, zullen per afzonderlijke mail aan de leden worden gestuurd.

Route naar startlocatie Fort Wierickerschans

Adres: Zuidzijde 132 2411 RX Bodegraven

In verband met wegwerkzaamheden in Nieuwerbrug komende vanaf de A12 Utrecht, Rotterdam/Den Haag afslag 12 richting Bodegraven aanhouden.

Tussenstop en start middagrit

Het straatje van Lage Vuursche zal onze eindbestemming zijn van de ochtendrit. Hier kun je op eigen gelegenheid en kosten lunchen in de diverse (pannenkoek)restaurants. Natuurlijk kun je ook je eigen lunchpakket meenemen en een kleine boswandeling maken. Tevens is de parkeerplaats de startlocatie van de middagrit: aanvang 14.00 á 14.15 uur.

Route – Start Fort Wierickerschans – Straatje van Lage Vuursche – Finish Moeke Rhenen

Vanaf Fort Wierickerschans gaat de route over de enige particuliere tolbrug van Nederland á 0.50 eurocent per Lancia. Vervolgens komen we langs de nog unieke in bedrijf zijnde molenviergang in Aarlanderveen waarbij tevens de Putmolen een bijzondere plaats inneemt in de route. Vervolgens gaat de route door de polder en langs waterwegen richting de Vuursche bossen. Na de middaglunch rijden we afwisselend door de bossen en over rivierdijken naar onze eindlocatie restaurant Moeke in Rhenen voor het afsluitend borrelhapje inclusief twee drankjes per persoon.

Aanmelden en betaling

De sluitingsdatum voor de aanmelding is 12 oktober a.s. of eerder bij het maximaal aantal deelnemers. (VOL = VOL) Aanmelden kan per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Christa Jurkiewicz-Blok). Graag vermelden: Naam, Lid-nr, deelname najaarsrit en/of ALV, Lancia model en aantal deelnemers.
Na 12 oktober is het niet meer mogelijk om je aan te melden.
De kosten bedragen 19,95 euro per persoon. In dit bedrag is opgenomen: rallybord en rallyboekje per auto, koffie/thee met wat lekkers bij de startlocatie, en een borrelhapje inclusief 2 drankjes op de eindlocatie bij Moeke in Rhenen.

Deelname aan alleen ALV is kosteloos.

Aanmelding is pas definitief na ontvangst van de betaling.
Graag het bedrag x aantal personen uiterlijk 12 oktober overmaken op rekeningnummer NL58 INGB 0000 0247 78 t.n.v. Lancia Club Nederland met vermelding ‘’LCN najaarsrit 2019’’ en je lidnummer.

Voorwaarden voor deelname aan de najaarsrit.

Indien er sprake is van een gelimiteerd aantal personen voor deelname wordt de toelating behandeld op volgorde van binnenkomst van de betalingen.

Indien u zich hebt aangemeld voor het evenement maar de volledige betaling niet tijdig (uiterlijk 12 oktober) is, ontvangen is krijgt u hierover éénmaal een herinneringsbericht. Indien betaling niet alsnog binnen de in zodanig bericht gestelde termijn ontvangen is, zult u een bevestiging ontvangen dat u uitgesloten bent van deelname aan het evenement.

Uw aanmelding houdt mede in dat u aanvaardt dat noch de Lancia Club Nederland, noch de organisatoren van het evenement in persoon, aansprakelijk gesteld kunnen worden voor letsel of schade die in enigerlei vorm tijdens deelname aan het evenement aan personen, voertuigen of andere zaken ontstaat of wordt toegebracht, ongeacht de oorzaak daarvan, derhalve ook in de gevallen dat deze door de deelnemer wordt geweten aan foutieve, onzorgvuldige of onvolledige informatie of een andere organisatorische tekortkoming.

Tot ziens bij Fort Wierickerschans in Nieuwerbrug Namens de Lancia Club Nederland
Bert en Lenie Burger
Sebastian en Christa Jurkiewicz

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle