Leden login

Vraag en aanbod

8 aug | Zomerdag

2019zomerdagTraditiegetrouw organiseert de LCN tijdens de zomerperiode het evenement waar de leden van de Lancia Club Nederland en Autobianchi Club Nederland welkom zijn. Op het Doornse Gat kunnen gezellig met elkaar bijpraten, naar mooie auto’s te kijken, iets te laten zien of te verkopen, wat ieder maar wil….. noem maar op...

We hebben elkaar tot nu toe dit jaar nauwelijks gezien en gesproken, iedereen is onder de “radar” gebleven. Er is genoeg is om te vertellen, te luisteren etc. al is het maar over Corona.

Lees meer: 8 aug | Zomerdag

13 sept | Delta Pannenkoekdag

DeltaMeetingBeste Lancia Delta Liefhebbers, de 13e Traditionele Lancia Delta Pannenkoekmeeting gaat vooralsnog door !
Het zijn rare tijden. Veel auto evenementen zijn/waren inmiddels afgelast. In NL is het Covid-19 virus momenteel gelukkig redelijk onder controle.

Lees meer: 13 sept | Delta Pannenkoekdag

11 okt | Najaarsrit

  • Het programma van deze dag wordt anders. De oorspronkelijk geplande route wordt naar een later moment verschoven, want in de locaties onderweg is de ‘1,5 meter’ niet te waarborgen.
    Er wordt hard gewerkt aan een alternatief programma, dit zal mede de uitgestelde algemene ledenvergadering bevatten op een plek waar voldoende onderlinge afstand kan worden gehouden, waarna een leuke toerrit volgt.
    Meer informatie volgt

18-26 sept 2021 | Buitenlandreis

BuitenlandreisFlink wat plekken in Europa hebben inmiddels een bestemming voor de jaarlijkse buitenlandreis van de Lancia Club Nederland gevormd, maar in Oostenrijk waren we tot nu toe nog niet. Daar komt in september 2020 verandering in. De rode (toepasselijker zou zijn: blauwe) draad in het programma wordt gevormd door de rivier de Donau. Die stroomt van west naar oost door de twee noordelijkste provincies van het land: Ober- en Niederösterreich. Aan weerszijden van de rivier ontvouwt zich een prachtig groen heuvellandschap waarin tal van oude stadjes, burchten, paleizen, uitzichtpunten, en barokkerken verstopt liggen.

Lees meer: 18-26 sept 2021 | Buitenlandreis

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle