Najaarsrit 2005 | Deltadag Scuderia Limburgia

Voorafgaand aan de Najaarsrit op 2 oktober, hadden de mannen van de Scuderia Limburgia een internationale Integrale bijeenkomst georganiseerd.

Scuderia Limburgia

Ontvangst DeltaDagDeltadag

Op de zaterdag werd er daarvoor vanaf 13.00 uur verzameld bij Thermo King in Venlo. De deelnemers werden ontvangen met Limburgse gastvrijheid, koffie en diverse soorten Limburgse vlaai. Vlaai uit die unieke, reusachtische Thermo King koelkast...

Er was uitgebreid tijd om elkaars Integrales te bewonderen en ervaringen uit te wisselen. DeltaDag bij de MaasMet name de prachtige Integrale Dealer Collection en de groene Hyena waren bijzonderheden die je niet overal tegenkomt.

Daarna gingen we op pad door het noord Limburgse landschap en via een mooie route langs de Maas werden we Duitsland ingeleid.

DeltaDag eindeDe Limburgrit eindigde bij het hotel Borner Mühle in Duitsland. Hier was de overnachting en het avondmaal. Samen met de Duitse equips werd er nog tot in de kleine uurtjes over Integrales, en alle creatieve dingen en extreme prestaties die daarmee mogelijk zijn, gepraat.

 

Najaarsrit

Start NajaarsritDe zondag stond in teken van de LCN Najaarsrit.

Vanaf 10 uur arriveerden de eerste deelnemers en dit leverde voor het hotel mooie plaatjes op van onder andere 2 Aurelia's. Nadat de deelnemers hun koffie met gebak hadden genuttigd werd rond 11.00 uur met de route aangevangen.

De route van deze dag was uitgezet door Rob Hubert met assistentie van Iwan Rosbak. Alle bekende locaties van Limburg werden doorkruist. Zo werd door diversen een middagmaal genuttigd bij het voor de LCN niet onbekende Kasteel Vaalsbroek. Ook zagen wij onderweg diverse deelnemers lekker van een schaal ijs genieten.

Uiteindelijk werd rond 15.00 / 16.00 uur geëindigd bij een wegrestaurant alwaar men kon besluiten op eigen gelegenheid wat te eten of gewoon rustig de thuisreis aan te vangen. Of onrustig...

Einde Najaarsrit

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle