7e FFF dag een echte sterrit!

De 7e FFF dag heeft zich ontpopt als een echte sterrit, afhankelijk van de keuze van de startplaats kreeg je een volkomen andere ervaring van de dag!

Deelnemers vanuit Eindhoven beleefden een echte regendag, vanaf de start tot een uur na aankomst in Soesterberg regende het!

Deelnemers vanuit Giethoorn, waren niet het museum in te slaan, ze zaten heerlijk koffie te drinken in de zon.
Voor straf kregen ze onderweg een bui en, vlak voor de finish, de marathon van Amersfoort voor hun auto waarvoor alle wegen werden afgesloten.

En degenen die uit Hillegom vertrokken, zagen om zich heen veel water, maar hielden het tot in Soesterberg droog.

Gelukkig klaarde het tegen half 3 's middags op en kon iedereen nog rustig elkaars auto bewonderen en daarna buiten genieten van een drankje.

De dag werd afgesloten met een uitstekend buffet, in het congrescentrum Kontakt der Kontinenten vlak bij het Militaire Luchtvaartmuseum.

We hadden ook een internationaal tintje, met twee Duitse deelnemers (sorry Theo, jou beschouwen we niet als buitenlander).
We stonden zelfs eerder op de website van de Duitse Lanciaclub dan van de Nederlandse! [noot van de webredactie: excuses daarvoor]

Met 50 deelnemers was de belangstelling voor de 7e FFF dag duidelijk minder dan andere jaren, maar voor de deelnemers en enkele bezoekende Lancias was het toch weer een prima dag!

LCNTwitter LCNYouTube LCNFaceBook

Legetøj og BørnetøjTurtle